Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Το συλλεκτικό μπλουζάκι των δρομέων στο 7ο MaskaRun Ορχομενού

 

Ακριβώς όπως ταιριάζει στο MaskaRun! Φωτεινό, ζωηρό και χαρούμενο χρώμα το μπλουζάκι του 7ου MaskaRun 2023  που θα φορέσουν οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, και "δένει" απόλυτα με το συλλεκτικό φετινό μετάλλιο και μαζί με την κορδέλα που θα το κρεμάσουν στο στήθος τους κάνει την φετινή διοργάνωση ξεχωριστή. 

Με του συμμετέχοντες να φορούν το μπλουζάκι του 7ου MaskaRun, οι δρόμοι του Ορχομενού θα πλημμυρίσουν από ένα χρωματιστό ποτάμι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, που θα ξεχυθεί από την Κεντρική Πλατεία με τους εκατοντάδες φίλους να δίνουν τον παλμό για την έναρξη των Καρναβαλικών εκδηλώσεων της πόλης.

Το αναμνηστικό αγωνιστικό μπλουζάκι της φετινής διοργάνωσης, προσφορά στους συμμετέχοντες από τον Δήμο Ορχομενού, δίνεται δωρεάν σε όλους τους συμμετέχοντες όπως δωρεάν είναι η συμμετοχή και όλων των προσφερόμενων υποστηρικτών υλικών και υπηρεσιών ώστε η αγαπημένη πρωτότυπη διοργάνωση του Ορχομενού να είναι προσιτή στον καθένα.

Οι φίλοι του MaskaRun χαρακτηρίζουν και έχουν δίκιο, το μπλουζάκι της κάθε διοργάνωσης συλλεκτικό! 'Εχουν απόλυτο δίκιο! Το μπλουζάκι της κάθε διοργάνωσης πραγματικά ξεχωρίζει και ο καθένας θα ήθελε να το έχει στη συλλογή του.

  • Δεν χρειάζεται κανείς τίποτα περισσότερο από το χαμόγελό του για να μπει στην εκκίνηση του MaskaRun, όλα τα υπόλοιπα τα έχουν φροντίσει οι διοργανωτές.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 οδηγούν στον Ορχομενό, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνεται μέρος της γιορτής!

Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Στο Maskarun παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να διαθέσουν πρώτα-πρώτα το χαμόγελό τους και να φορέσουν, αποκριάτικες στολές, μάσκα ματιών, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Διαβάστε, Tι είναι το MaskaRun

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο των προηγούμενων διοργανώσεων (αρχείο-έτος)

Σας περιμένουμε στο 7ο MaskaRun Ορχομενού! Που αλλού! 

Πουθενά αλλού! MaskaRun Ορχομενού 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2023

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Το βίντεο-σποτ 

Περισσότερα   MaskaRun.gr    fb    YouTube   #MaskaRun

Σχεδιασμός και υποστήριξη των ιστοσελίδων quadraweb - https://quadraweb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: