Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός του αναδασμού Ανθοχωρίου - Νέα σύσκεψη στην Π.Ε. Βοιωτίας

 


Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά με το Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα, παρουσία του Αντιδημάρχου, Μάριου Σάκου του Δημ.Σύμβ. Λαικής Συσπείρωσης, Λουκά Αλεξίου, του Προέδρου Ανθοχωρίου, Λουκά Μωραίτη, του Γεν. Γραμματέα Δήμου Λεβαδέων, Γεωργίου Ζιώγα και Υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε .Βοιωτίας και του Γεωργίου Ανέστη με τον οποίο  βρίσκονται σε συνεργασία για τα θέματα αναδασμού του Ανθοχωρίου.


Η Αντιπεριφερειάρχης , Φανή Παπαθωμά σε συνεργασία με το Δήμαρχο Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα, ενημέρωσαν, ότι στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Βοιωτίας είναι ήδη ενταγμένη η εκπόνηση συμπληρωματικών μελετών (τοπογραφική, υδραυλική και περιβαλλοντική),  προϋπολογισμού 235.000 € για την ολοκλήρωση της μελέτης του Αναδασμού Ανθοχωρίου.  

Η σχετική διαδικασία ανάθεσης προγραμματίζεται να ξεκινήσει στο επόμενο  τρίμηνο, με την διενέργεια του σχετικού διαγωνισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας,  θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση ανάθεσης της μελέτης με την ολοκλήρωση της οποίας θα είναι ώριμο προς δημοπράτηση το έργο υλοποίησης του αναδασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: