Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Πρώτη συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε Σελίδα» στο Δήμο Λεβαδεών - Δ. Καραμάνης: Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας

 


Σε μια ενθουσιώδη συγκέντρωση με μεγάλη συμμετοχή εξελίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη συνάντηση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού “Αλλάζουμε Σελίδα”, του υποψήφιου Δημάρχου Λεβαδέων Δημήτρη Καραμάνη.

Η συνάντηση στο Cyber's ήταν σε χαλαρό κλίμα και αποτέλεσε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία μεταξύ των υποψηφίων, παλαιών και νέων.

Έντονα τα στοιχεία της εμπειρίας αλλά και της ανανέωσης.

Ισχυρή ήταν η γυναικεία παρουσία, ενώ ιδιαίτερα αισθητή ήταν η συμμετοχή της νεολαίας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε η κατάσταση του Δήμου Λεβαδέων, με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την απουσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής από τα προβλήματα, την εγκατάλειψη των χωριών, την παραμέληση της καθημερινότητας αλλά και την έλλειψη οράματος που έχει καταστήσει τον Δήμο μας ουραγό των εξελίξεων.

 «Από το επίπεδο της καθημερινότητας μέχρι και αυτό της επίτευξης μεγάλων στόχων για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας και τον Καλλικρατικό Δήμο, η έλλειψη διεκδίκησης και η ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής του κ. Ταγκαλέγκα είναι παραπάνω από εμφανείς», τόνισε χαρακτηριστικά για άλλη μια φορά ο Δ. Καραμάνης.

Να σημειωθεί επίσης ότι διάχυτη ήταν η αισιοδοξία όλων για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης του Οκτωβρίου, η οποία όπως επισημάνθηκε πηγάζει από το γεγονός ότι καθημερινά τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης γίνονται αποδέκτες της εμπιστοσύνης των συμπολιτών, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να αλλάξουν σελίδα στο Δήμο Λεβαδέων.  

Παράλληλα έγινε μια πρώτη αναφορά στους στόχους και το όραμα του συνδυασμού, που θα καταστήσουν την Λιβαδειά αντάξια της ιστορίας της.    

«Όπως είχα επισημάνει και στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου και τώρα γίνεται ξεκάθαρο, στον συνδυασμό μας συμμετέχει το σύνολο των παλαιών στελεχών και μια πλειάδα νέων στελεχών, άξιων, με εμπειρία, γνώσεις και όρεξη για προσφορά, που αντιπροσωπεύουν το ευρύτερο φάσμα της τοπικής μας κοινωνίας. Όλοι εμείς που συμμετέχουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Αλλάζουμε Σελίδα», χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο και τους συμπολίτες μας. Σε αυτή τη προσπάθεια απευθύνουμε κάλεσμα για συστράτευση σε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου και όλους, όσοι θέλουν να συμβάλουν σε μια πορεία ανάπτυξης με επίκεντρο τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης. Μαζί Αλλάζουμε Σελίδα», σημείωσε με αφορμή την πρώτη αυτή συνάντηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Καραμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: