Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ο λόγος στη Βόρεια Εύβοια στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου της Εύβοιας

 







Μνήμες από τις δύσκολες στιγμές της καταστροφικής φωτιάς της Βόρειας Εύβοιας έφερε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου του νομού για την κοπή της βασιλόπιτας.

Το διοικητικό συμβούλιο του φορέα θέλησε να βραβεύσει τον υπεύθυνο του Σχεδίου Στήριξης και Αποκατάστασης της Βόρειας Εύβοιας, Χρήστο Τριαντόπουλο, τους δύο δημάρχους, Γιάννη Κοντζιά και Γιώργο Τσαπουρνιώτη και τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανό, για την προσφορά τους το χρονικό διάστημα που ακολούθησε μετά τη φωτιά.

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος κατά την ομιλία του ανακοίνωσε την επέκταση του North Evia Pass για το έτος 2023 και τη δημιουργία ακτοπλοϊκής γραμμής από το Πευκί του δήμου Ιστιαίας Αιδηψού προς τις Βόρειες Σποράδες.

Η δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, μίλησε για τις καταστροφές του τόπου τα τελευταία χρόνια, αλλά και για την παραμέληση που βιώνει από την πολιτεία εδώ και δεκαετίες. Ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης για τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποστήριξης της επιχειρηματικότητας. Ένα αποτέλεσμα που προέκυψε από τη συνεργασία της δημοτικής αρχής με το Επιμελητήριο της Εύβοιας.

Ακολούθησε η βράβευση του επίτιμου προέδρου του Επιμελητηρίου, Ευάγγελου Σταύρου, ο οποίος το υπηρέτησε για 30 σχεδόν χρόνια. Ο ίδιος αποφάσισε να δωρίσει στο Επιμελητήριο τις τιμητικές πλακέτες που του έχουν αποδοθεί όλα αυτά τα χρόνια και τα περιοδικά που εκδόθηκαν επί της θητείας του. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Στερεάς, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων της Περιφέρειας, Πάνος Λώλος και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιος Καββαθάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: