Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού υποδέχεται τους επισκέπτες του με Sunset Ski

Το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές χιονοδρομικό Κέντρο της χώρας, υπόσχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μία μοναδική εμπειρία χιονοδρομίας, απόλαυσης και νυχτερινής απόδρασης στο λευκό φυσικό τοπίο του Παρνασσού!  


Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου οι πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού θα λειτουργήσουν εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες με όλους τους αναβατήρες μέχρι τις 18.00 ώστε όλοι οι φίλοι του βουνού να κάνουν σκι στο ηλιοβασίλεμα στις μαγευτικές πλαγιές του αγαπημένου τους προορισμού!


Κατά τις ίδιες ημέρες τα ταμεία του Χιονοδρομικού Κέντρου θα είναι διαθέσιμα για όλες τις συναλλαγές μέχρι τις 16.00, ενώ κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου το προσωπικό μας, όλες οι παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες και τα Σαλέ θα βρίσκονται στη διάθεση επισκεπτών και χιονοδρόμων, ώστε να προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία χιονοδρομίας.

Όλοι οι επισκέπτες  θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Χιονοδρομικού μας Κέντρου ώστε να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες και τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: