Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες που πλήττονται

 


Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης,  στα πλαίσια της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ) συνεχίζει τη δράση της, παραμένοντας κοντά στις ευάλωτες κοινωνικά  ομάδες που πλήττονται.

Προϊόντα ξηρά, νωπά (τυροκομικά, κρέατα), οπωρολαχανικά, ΒΥΣ, θα παραδοθούν  στα καθορισμένα σημεία διανομής των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Θηβαίων, Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, Δήμος Τανάγρας, Δήμος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, Δήμος Ορχομενού)  προκειμένου να διανεμηθούν στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ/ΚΕΑ, με τη συμβολή  των υπευθύνων  διανομής  των εταίρων , τηρουμένων των μέτρων δημόσιας υγείας.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από τον οικείο  Δήμο  τους  για την  ώρα  και τον τόπο  που πρέπει να προσέλθουν  για την παραλαβή των προϊόντων.

Η διανομή  των προϊόντων  θα ξεκινήσει την Τρίτη 21-2-2023  και θα  ολοκληρωθεί την Παρασκευή  24-2-2023  σε όλους τους Δήμους της Π.Ε.Βοιωτίας, σύμφωνα με το παρακάτω   πρόγραμμα:

 21-2-2023     ΤΡΙΤΗ      :  Δήμος Λεβαδέων, Δήμος Διστόμου-Αράχωβας, Αντίκυρας

 22-2-2023    ΤΕΤΑΡΤΗ   :    Δήμος Θηβαίων, Δήμος Τανάγρας

 23 -2-2023     ΠΕΜΠΤΗ    :   Δήμος Θηβαίων     

 24-2-2023     ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  :   Δήμος Ορχομενού, Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων 

   « Η   Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας  συνεχίζει  τη δράση της   παραμένοντας   κοντά  στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες  που πλήττονται .        Υλοποιούμε με όλα τα μέσα το καθήκον μας απέναντι στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: