Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

25+1 στιγμιότυπα από την βασιλόπιτα του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς - Επισκέψιμο ξανά το Μουσείο Παλαιών Επαγγελμάτων


 

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την χιονόπτωση του φαινόμενου «Μπάρμπαρα» που οδήγησαν στην ακύρωση της επίσκεψης του εργατολόγου κ. Δημήτρη Μπούρλου, η γιορτή για το καλωσόρισμα του 2023 στον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς αποτέλεσε «το γεγονός» του περασμένου Σαββατοκύριακου.

 Ο οικοδεσπότης Πρόεδρος κ. Δημήτρης Γέρος και τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο ανακαινισμένο κτήριο του Εμπορικού Συλλόγου στην παλιά πόλη της Λιβαδειάς και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, έκοψαν την βασιλόπιτα του νέου έτους.





 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, οι Βουλευτές κκ. Αν. Κουτσούμπας, Γ. Πούλου και Γ. Μουλκιώτης, οι Αντιπεριφερειάρχες κκ. Φ. Παπαθωμά και Γ. Περγαντάς, ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Γ. Ταγκαλέγκας, ο Πρόεδρος του ΕΠΒ και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕ κ. Π. Αγνιάδης, οι οποίοι  πήραν και τον λόγο, καθώς και Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων Θηβών και Αλιάρτου, εκπρόσωποι σωματείων και φορέων, κ.α. 










 

Ακολούθως, ιερείς ευλόγησαν την βασιλόπιτα του νέου χρόνου στον ανακαινισμένο χώρο του Μουσείου Παλαιών Επαγγελμάτων του ΕΣΛ, που είχε εγκαινιαστεί προ ετών από τον τ.Πρόεδρο κ. Κώστα Παπασπύρο, και εκτείνεται σε δύο ορόφους (ισόγειο και υπόγειο).

 Και του χρόνου!!! 













ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ:

Παρασκευή 17/06 19:00 -21:30

Σάββατο 18/06 11:00 -14:00

Κυριακή: 19/06 11:00 -14:00

Πηγή https://es-livadia.gr/archives/1970

Δεν υπάρχουν σχόλια: