Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Νέος άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Λεβαδέων ο κ. Γιάννης Καραβάς



Ο Δήμος Λεβαδέων ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Καραβάς είναι ο νέος άμισθος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα προστασίας, διαχείρισης του Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας μετά τη σημερινή συνάντηση στο γραφείο του με τον κ. Καραβά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και ευγνώμων που ο Γιάννης Καραβάς αποδέχθηκε την πρόταση μου και θα είναι ο νέος άμισθος σύμβουλος του Δήμου μας, σε θέματα Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής.
Ο Γιάννης Καραβάς ήταν και παραμένει ένας σημαντικός σύμμαχος του Δήμου Λεβαδέων. H ολοκλήρωση της πολύχρονης πορείας του στην προηγούμενη εργασία του, μας δίνει την δυνατότητα να συναντηθούμε, με την πεποίθηση ότι έχει τις δυνάμεις να συμβάλλει με τις πολύτιμες γνώσεις και την πολυετή εμπειρία του στο όραμα μας, για τη μετάβαση του Δήμου μας, σε έναν Δήμο ‘‘που αξίζει να ζεις’’.
Τον ευχαριστώ και πάλι θερμά για την τιμή να βρίσκεται στο πλάι μας, ένας πολυσήμαντος συνοδοιπόρος για όλους μας. Καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και εύχομαι να συνεχίσουμε με επιμονή και σθένος να εργαζόμαστε και να υλοποιούμε τη Συμφωνία Προοπτικής που συνάψαμε το 2019 με τους πολίτες αυτού του τόπου».


Δεν υπάρχουν σχόλια: