Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Άναμμα της καλής φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς - Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30

 


Ελάτε να ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε όπως παλιά με παραδοσιακούς χορούς και αποκριάτικα τραγούδια, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο Άναμμα της καλής φωτιάς στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.

Προσυγκέντρωση μεταμφιεσμένων θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ταμπάχνας ώρα 19:00 που με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λιβαδειάς και πολύ κέφι θα διασχίσουν την πόλη για να φτάσουν στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς που θα ξεκινήσει το γλέντι.

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με τον Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς το “Γαϊτανάκι”, τον Σύλλογο Ευρυτάνων “Τα Άγραφα”, τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Νικολάου, τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς, τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς και τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λιβαδειάς, σας καλούν όλους στην εκδήλωση για το άναμμα της φωτιάς με αποκριάτικα τραγούδια, χορούς, κέφι και κεράσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι το Άναμμα της καλής φωτιάς στην Κοινότητα Βασιλικών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια: