Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Με σημαντικούς Βοιωτούς συναντιέται ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος για την προώθηση του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά


Πέρασαν κι` όλας τρία χρόνια από την΄έναρξη του Κ
έντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά, του Σωματείου που αποτελεί την συνεχεια της Εταιρείας Βοιωτικών Μελετών και ασχολείται με την καταγραφή, έρευνα και μελέτη της κοινωνικής, ιστορικής, πολιτισμικής πορείας της βοιωτικής γης. Πρόεδρος του ΚΕΜΒ είναι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κκ. Ιερώνυμος, με προτεργάτες πολλά κα εξέχοντα μέλη της τοπικής μας κοινωνίας αλλά και Βοιωτούς που ζουν, δραστηριοποιούνται και διαπρέπουν στην Αθήνα. Ένας εξ` αυτών είναι ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά κ. Κώστας Αγγελόπουλος, Διευθυντής Αξιοποίησης Μεγάλων Ακινήτων ΕΤΑΔ. 
Στον απόηχο, λοιπόν, της επιτυχημένης εκδήλωσης βράβευσης των μαθητών της Βοιωτίας που πραγματοποιήθηκε στη Θήβα στις 29.01.2023, ο  Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά κ. Αγγελόπουλος συνάντησε τον Μακαριώτατο.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στις πρόσφατες δράσεις του Κέντρου, την ικανοποίηση όλων των συμμετεχόντων στην ε
κδήλωσης βράβευσης των μαθητών της Βοιωτίας και παράλληλα συζήτησε με τον Μακαριώτατο τις πρωτοβουλίες του Κέντρου για το επόμενο διάστημα.   


Ακόμη, στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Νομό Βοιωτίας και τους πολίτες του. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Αγγελόπουλο και σε όλες τις δράσεις του που αναλαμβάνει προς όφελος της Βοιωτίας και των πολιτών της.

Ανάμεσα στις πρόσφατες πρωτοβουλίες του κ. Αγγελόπουλου για την προώθηση του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Βοιωτίας Διαχρονικά ήταν και η συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕ και Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη καθώς κι με τον Δήμαρχο Διστόμο Αράχωβας Αντίκυρας, τον οποίο επισκέφθηκε σήμερα στο κατάμεστο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού. 

Όπως πληροφορούμαστε, τόσο ο κ. Αγγελόπουλος, όσο και άλλα μέλη του ΔΣ αναλαμβάνουν μια σειρά από πρωτοβουλίες που έχουν στόχο να κάνουν γνωστή τη δράση του Κέντρου και των σκοπών του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: