Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Ο κ. Χάρης Δούκας προσκεκλημένος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ. Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου


 "Πορεία προς το λαό" : Τα δύο πιο σημαντικά θέματα που επηρεάζουν καθοριστικά την καθημερινότητα του πολίτη, η ΑΚΡΙΒΕΙΑ και η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ, είναι το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η "Τοπική Οργάνωση Διστόμου,Αράχωβας, Αντίκυρας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής", την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Μουσείου Θυμάτων Ναζισμού Διστόμου.

    Ομιλητής ο Γραμματέας του αρμόδιου Τομέα του ΠΑΣΟΚ, ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ, αν. Καθηγητής του ΕΜ Πολυτεχνείου, με ειδικότητα στα ενεργειακά θέματα.

  Από την Τ.Ο. καλούνται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση οι κάτοικοι όλων των χωριών και των οικισμων του Δήμου ( Δίστομο, Αράχωβα, Αντίκυρα, Στείρι, Παραλία Διστόμου) και φυσικά όποιος άλλος το επιθυμεί.Θα ακολουθήσει συζήτηση - βασικό συστατικό της πορείας στον λαό, ώστε να έρθει πραγματικά " η κοινωνία στο προσκήνιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: