Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Philoxenia-Hotelia: Στη μεγάλη «γιορτή» του τουρισμού η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος - Παρών και ο Περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός με τους Στερεοελλαδίτες συμμετέχοντες




Με περισσότερους από 540 εκθέτες, συμμετοχές από 21 χώρες, εκπροσώπηση από όλη την εγχώρια τουριστική βιομηχανία, δυναμικό «παρών» από τις Περιφέρειες και τους Δήμους, 142 hosted buyers, 4.300 προγραμματισμένες συναντήσεις και δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις ξεκίνησε, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το εκθεσιακό «δίδυμο» Philoxenia-Hotelia. Η μεγάλη «γιορτή» του τουρισμού θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου και είναι ανοιχτή το Σαββατοκύριακο και για το κοινό.

Αναλυτικά, οι εκθέτες της Philoxenia ανέρχονται σε 382 και της Hotelia σε 160. Προέρχονται δε, εκτός από την Ελλάδα, από Πολωνία, Βουλγαρία, Λουξεμβούργο, Αζερμπαϊτζάν, Φιλιππίνες, Κύπρο, Ουζμπεκιστάν, Μ. Βρετανία, Νεπάλ, Περού, Βοσνία, Τουρκία, Σλοβακία, Σερβία, Αρμενία, Κένυα, Ρωσία, Αλβανία, Τσεχία και Γαλλία. Μάλιστα, στην Philoxenia εκπροσωπούνται για πρώτη φορά κάποιοι διεθνείς προορισμοί, όπως η Πολωνία και το Νεπάλ.
Στην 35η Philoxenia Τιμώμενη Χώρα είναι η Πολωνία, Τιμώμενος Δήμος η Τρίπολη και Τιμώμενη Περιφέρεια η Θεσσαλία. Επίσης στην φετινή διοργάνωση εκπροσωπούνται όλοι οι τουριστικοί προορισμοί, καθώς παρούσες είναι και οι 13 Περιφέρειες της χώρας και πολλοί Δήμοι, αλλά και ένα μεγάλο τμήμα του τουριστικού επιχειρείν.  Η Στερεά Ελλάδα έχει κι` εκεί τη δική της ξεχωριστή παρουσία, την οποία ενισχύει και η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού. Επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειάς μας και μέσα από τα social media φανέρωσε τη δυναμική της Στερεοελλαδίτικης ομάδας! Παράλληλα, είχε και θα έχει, πολλές κι` ενδιαφέρουσες συναντήσεις πάντα με στόχο την προώθησει του Τουρισμού όλες τις εποχές του χρόνου, που αλλού, στη στερεά γη!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: