Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ικανοποίηση της ΚΕΕ για το νόμο «Επενδύω στην Ελλάδα» - Σε εξέλιξη η Γεν. Συνέλευση στα Χανιά


Σε εξέλιξη είναι από χθες η Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Ε.Ε. που γίνεται για πρώτη φορά στα Χανιά και παρουσία εκπροσώπων και των 59 Επιμελητηρίων της χώρας, μεταξύ αυτών και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.



Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ενώ παρόντες ήταν ακόμη η βουλευτής Χανίων κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής, ο Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας, Κοινωνικής Οικονομίας κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας.
Ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος εξέφρασε – μεταξύ άλλων - την ικανοποίηση της Ένωσης για τον νόμο «Επενδύω στην Ελλάδα» επισημαίνοντας ότι υιοθετεί πολλές από τις προτάσεις που είχαν υποβάλει τα επιμελητήρια.   «Είναι στο χέρι της Πολιτείας να εφαρμόσει με συνέπεια και αποφασιστικότητα τις κατάλληλες παρεμβάσεις ώστε το σημερινό θετικό κλίμα να μετατραπεί σε δύναμη ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία και την αγορά», υπογράμμισε ο κ. Μίχαλος, ενώ από την πλευρά του ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι προϋπόθεση για να υπάρξει ανάπτυξη 2,8% το 2020 θα πρέπει να αυξηθούν οι δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις κατά 15%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: