Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Γενική συνέλευση και εκλογές για τους δασκάλους της περ. Λιβαδειάς

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄/ βάθμιας Εκπαίδευσης περιφέρειας Λιβαδειάς.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκε ο Σπύρος Βαζούρας, πρόεδρος του νομαρχιακού τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γραμματέας η  Βασιλική Πέτρου, αναπληρώτρια εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής.

Κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και απολογισμός του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου και συζητήθηκαν επίκαιρα και σημαντικά συνδικαλιστικά και εκπαιδευτικά θέματα. Οι αιρετοί εκπρόσωποι του κλάδου στα υπηρεσιακά συμβούλια της  Α΄/ βάθμιας Εκπαίδευσης (Σπύρος Κόκκινος, Γιάννης Γαμβρίλης, Ηλίας Τραμπάκουλος) και ο Διευθυντής Π.Ε. Βοιωτίας Μιχάλης  Γιαννιός ενημέρωσαν το σώμα της Γενικής Συνέλευσης για τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα και απάντησαν σε ερωτήσεις των εκπαιδευτικών.

Παρέμβαση πραγματοποίησε ο τέως Περιφερειακός  Διευθυντής Εκπαίδευσης Χρήστος Δημητρίου.

Μετά το τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην εκλογική διαδικασία ξεπέρασε το 90%.

Με βάση τα αποτελέσματα, η παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ εμφανίζεται ενισχυμένη σε ψήφους εκλέγοντας και τα 7 μέλη στο νέο Δ.Σ. του  Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄/ βάθμιας Εκπαίδευσης περιφέρειας Λιβαδειάς Βοιωτίας.

Εκλέχθηκαν οι Λαφαζάνη Π., Λαζάρου Δ., Αδαμόπουλος Δ., Περγαντίνας Χ., Τασιά Ε., Πέτρου Β., Τονίδης Δ.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή πρώτη σε ψήφους εκλέχθηκε η Γεωργιτζίκη Ν. Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: