Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Μια όμορφη βραδιά για τις εθελόντριες του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. οργάνωσε το ΔΣ για το καλωσόρισμα του 2018

Με μια όμορφη βραδιά αποκλειστικά για  τις εθελόντριες του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. καλωσόρισε το 2018 το δυναμικό του ΔΣ. Μια ζεστή εκδήλωση μέσω της οποίας αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και ανανέωσαν τις δυνάμεις τους εν όψει της εορταστικής τους εκδήλωσης στο Διοικητήριο Βοιωτίας στις 21 Ιανουαρίου.






«Αγαπημένοι μου ευχαριστούμε πολύ για τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές σας!!!! Ναι και του χρόνου ευχηθήκαμε όλες , να είμαστε μαζί και με σας που λείπατε και ξέρουμε πόσο μας στηρίζετε και μας αγαπάτε...
Θα σας πω , ότι το φλουρί για το Δ.Σ , βρήκε η Ελένη Ταμπάκη και κέρδισε μια επώνυμη κολόνια που μας είχαν δώσει τα''Hondos Center''!!!! Το φλουρί των εθελοντριών βρήκε η κ. Ασπασία Σπανού και το δώρο αυτής μια μοντέρνα τσάντα από τα καταστήματα LOYSSIS,που μας είχε μείνει από την περυσινή λαχειοφόρο της βασιλόπιτας!!!
Τώρα αγαπημένοι μου , μη ζηλέψετε... Είχαμε τόσα πολλά εδέσματα παρασκευάσει , και σανγκριά με φρούτα για να ευχηθούμε , που όλες ενθουσιάστηκαν !!!! Τέλος η Ξένια μας έφερε CD με χορευτικά τραγούδια της εποχής 60 -70 και χορέψαμε...
Ζηλέψατε λίγο; Τι να σας κάνω, αφού σας λέω να γίνετε εθελόντριες κι εσείς δεν έρχεστε... Υπομονή όμως ,γιατί στις 21 Ιανουαρίου, στην δική σας βασιλόπιτα, του τεράστιου κόσμου μας, θα ξεφαντώσουμε!!!
Μη βλέπετε μόνο την πρόσκληση, σας έχουμε εκπλήξεις ,που θα σας αρέσουν τόσο πολύ!!!! Καληνύχτα και στην υγειά σας μ΄ ένα ποτήρι μυρωδάτη σανγκρία» είναι τα λόγια με τα οποία περιγράφει με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Πρόεδρος του Παραρτήματος Λιβαδειάς της Ε.Α.Ε. κα Στέλλα Ταπανλή.


Καλή χρονιά να έχουμε! Καλό ξεκίνημα στο 2018!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: