Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Μέσω Περιφέρειας και όχι Υπουργείου η χρηματοδότηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς διευκρινίζει με δήλωσή της η κα Φανή Παπαθωμά

Μετά την ανακοίνωση του Δήμου Λεβαδέων όσον αφορά την πρόσφατη χρηματοδότηση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς ύψους 330.000€ (https://orchomenos-press.blogspot.gr/2018/01/330000.html ) η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά δήλωσε:  «   Χαίρομαι πάρα πολύ που η κυρία Δήμαρχος Λεβαδέων  ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης , κ. Χαρίτση Αλέξη,  με σχετικό Δελτίο Τύπου, για την ένταξη του έργου αναβάθμισης  του  Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων   , συνολικού ύψους 330.000€, με τον οποίο  η Περιφέρεια έχει άριστη συνεργασία πάνω από κόμματα και ιδεολογίες .
   Βεβαίως στην αγωνία της να φανεί αρεστή στην “Κουμουνδούρου” , επέλεξε να αγνοήσει πως το συγκεκριμένο έργο αποτέλεσε πρόταση της Π. Ε. Βοιωτίας , η οποία πήρε την πρωτοβουλία να εξασφαλίσει την χρηματοδότηση  με ορθή και  μελετημένη διαχείριση των δικών της πόρων , στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).
    Αυτό σημαίνει ότι ούτε το Υπουργείο, ούτε ο Έλληνας φορολογούμενος, επιβαρύνονται έστω και με 1€.
   Συνεχίζουμε τον αγώνα μας χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες,
                                                 χωρίς πολιτικές ατζέντες ,
                                                 χωρίς πολιτικούς εγωισμούς .

   Οι συνεργασίες και οι ομάδες κάνουν τη διαφορά, για το καλό του τόπου μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: