Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

5+1 στιγμές από την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΔ στη Λιβαδειά με προσκεκλημένο τον Γραμ. της Κ.Ο. κ. Κων.νο Τσιάρα


Επίθεση στην κυβέρνηση, για τους χειρισμούς της στο θέμα του Σκοπιανού, εξαπέλυσε ο γραμματέας τη Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, στη διάρκεια εκδήλωσης της ΔΗΜ. Τ. Οργάνωσης Λιβαδειάς.

«Ο τρόπος που διαχειρίστηκε, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ζήτημα του Σκοπιανού, χαρακτηρίζεται από απόλυτη ανευθυνότητα» τόνισε ο βουλευτής, κατηγορώντας την παράλληλα «ότι προκειμένου να δημιουργήσει γεγονότα, η κυβέρνηση είτε μετατοπίζει τη συζήτηση είτε φιλοδοξεί  να δημιουργήσει προβλήματα σε άλλους πολιτικούς χώρους και τελικά γυρίζουν μπούμερανγκ  εναντίον των εθνικών συμφερόντων».Παράλληλα την επέκρινε για καθυστέρηση στην ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών. Ο κ. Τσιάρας, εξέφρασε την προσωπική αντίθεση του στη διεξαγωγή των συλλαλητηρίων και τόνισε ότι ¨η  εξωτερική πολιτική δεν μπορεί να διαμορφώνεται στη βάση συλλαλητηρίων ή κάποιων που δεν έχουν σχέση με την πολιτική σκηνή». Σχολίασε  δε και το γεγονός ότι αυτοί που που κάποτε  υποκινούσαν  τα συλλαλητήρια βρίσκονται σήμερα αντίθετοι, εννοώντας την κυβέρνηση. Τέλος διευκρίνισε ότι από τη ΝΔ δεν υπάρχει καμιά απαγόρευση, για όποιον βουλευτή ή μέλος του κόμματος θέλει να παραστεί στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου. 
Με τη θέση του γραμματέα συντάχθηκε και ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ Ανδρέας Κουτσούμπας.
Στην εκδήλωση που έγινε με αφορμή την κοπή πίτας της τοπική οργάνωσης συμμετείχαν στελέχη και μέλη του κόμματος από όλη τη Βοιωτία, καθώς και οι πρώην βουλευτές Μιχάλης Γιαννάκης και Γιάννης Καράμπελας. Πηγή www.siriosfm.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια: