Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Έκταση 17 στρεμμάτων από την Περιφέρεια στο Δήμο Λεβαδέων με υπογραφή Μπακογιάννη - Παπαθωμά

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες μεταβίβασης δύο οικοπέδων συνολικής έκτασης 17,5 στρεμμάτων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο Δήμο Λεβαδεών για τη δημιουργία υποδομών εκπαίδευσης. Η έκταση διατίθεται στους κατοίκους της Λιβαδειάς μέσω του Δήμου, μετά την απόφαση της Περιφερειακής Αρχής για την ενίσχυση των προσπαθειών των δήμων και των περιφερειακών ενοτήτων της Στερεάς Ελλάδας που αφορούν στην ανεύρεση χώρων για εκπαιδευτική χρήση.

Για τον συνολικό σχεδιασμό της Περιφέρειας σε σχέση με την δημιουργία εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων μίλησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την μεταβίβαση της έκτασης στον Δήμο Λεβαδέων.

«Είναι μεγάλη η προσπάθεια που καταβάλλουν οι δήμοι και οι περιφερειακές μας ενότητες για να βρουν χώρους που θα είναι διαθέσιμοι προς εκπαιδευτική χρήση. Πρόκειται για θέμα καθημερινής αγωνίας για ολόκληρη την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και για κάθε τοπική κοινωνία. Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνουμε και εμείς σε αυτή τη μάχη. Για να μπορέσουμε να παραδώσουμε στο σύνολο των πολιτών της Στερεάς Ελλάδας, κτιριακές εγκαταστάσεις που τους αξίζουν και να εξασφαλίσουμε την ελεύθερη πρόσβαση όλων στην εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση » τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: