Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 34 Δήμους

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr) και στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα», οι προσωρινοί πίνακες για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς χαρακτήρα που αφορούν σε 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 34 Δήμους.
Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10.00 το πρωί έως και την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.
Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης. Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018, προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:
·         Από το Μητρώο Ανέργων μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

·         Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: