Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τους Πανελληνιονίκες αθλητές και αθλήτριες στίβου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας συγκέντρωσε η Λιβαδειά

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30, στο Συνεδριακό Κέντρο “Χρήστος Παλαιολόγος” εκδήλωση για την βράβευση των Πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών στίβου Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους το 2017.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και σημείωσε ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη της Λιβαδειάς αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής. Συγχάρηκε όλους τους διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες, τους προπονητές τους και τις οικογένειες τους, τονίζοντας ότι πίσω από τις διακρίσεις, για τις οποίες όλοι αισθανόμαστε υπερήφανοι, κρύβεται μεθοδική και επίπονη εργασία.
Αναφέρθηκε εν συντομία στις σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Λιβαδειά το 2017, αναφέροντας ενδεικτικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα Badminton Open, το πανελλήνιο πρωτάθλημα χειροσφαίρισης εφήβων, τον 5ο Τροφώνιο ημιμαραθώνιο, τη 2η Ελικώνια ορειβατική συνάντηση, την εβδομάδα κίνησης Be Active  τα Γεροντοπούλεια. κ.α. και υπογράμμισε τις σημαντικές διακρίσεις που έχουν λάβει οι αθλητές και αθλήτριες των συλλόγων της πόλης στο Badminton, στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στίβου, στην αεροβική, στο σκάκι,  και φυσικά στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Special Olympics.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας κ.  Αθανάσιος Βλάχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και αθλήτριες και εξήρε την στήριξη που προσφέρει η Δήμαρχος Λεβαδέων προς τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης.  Αναφέρθηκε στους στόχους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ για τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και στους αγώνες που έχει διοργανώσει σε διάφορους Δήμους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλειος Σεβαστής σημείωσε ότι η ώρα του αθλητισμού συγκεντρώνει προσπάθειες πολλών ανθρώπων, οι οποίοι μέσα από δυσκολίες επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα και διακρίσεις.  Επεσήμανε ότι η Πολιτεία θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της για τη στήριξη του αθλητισμού, ειδικά σήμερα εξαιτίας της κρίσης, έτσι ώστε οι νέοι  να δουν ότι υπάρχει όραμα και ελπίδα για τη χώρα.
Ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος εξέφρασε ότι αποτελεί τιμή για τον ίδιον η παρουσία του στην εκδήλωση και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου για την περαιτέρω εξυγίανση του χώρου του αθλητισμού.



Τέλος, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Γεώργιος Κατσιμπάρδης αναφέρθηκε στη στήριξη που προσφέρει ο ΣΕΓΑΣ και ειδικά η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας για τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων  στην Περιφέρεια και κάλεσε τον Γ.Γ. του ΣΕΓΑΣ να καταβάλει προσπάθειες για τη διοργάνωση αγώνων διεθνούς εμβέλειας στη Βοιωτία.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: