Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Open Workshop ΣΘΕΒ: Το έξυπνο Marketing εργαλείο στην περίοδο της κρίσης»

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Eπιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα μικρής διάρκειας (Open Workshop) στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, νέοι επιχειρηματίες, υπεύθυνοι τμημάτων marketing, πωλητές, στελέχη επιχειρήσεων καθώς και σε όποιον θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στο Marketing για να αντιμετωπίσει με επιτυχία την αγορά της κρίσης, με θέμα: «Το έξυπνο Marketing εργαλείο στην περίοδο της κρίσης», με εισηγήτρια την κα Βίκυ Πέππα, Marketer με πολυετή εμπειρία στην Δ/νση Marketing μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.

Το Open Workshop θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 και ώρα 17:00 έως 21:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΕΒ, 1ος όροφος (Δ/νση: Λεωφόρος Καραμανλή και Βιομηχανίας, Λάρισα).

Στόχος του επιμορφωτικού προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν
στη χρήση των εργαλείων του έξυπνου Marketing για να  αντιμετωπίσουν με επιτυχία
την αγορά της κρίσης.
Μετά το τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν λάβει τις απαραίτητες
γνώσεις και τα απαραίτητα εργαλεία έξυπνου Marketing για να αναπτύξουν το πελατολόγιο τους και να αυξήσουν την πιστότητα των πελατών τους καθώς και την μέση απόδειξη, κάνοντας ενέργειες χαμηλού ή ακόμα και μηδενικού κόστους.

Το κόστος συμμετοχής των ενδιαφερομένων να συμμετάσχουν ανέρχεται στο ποσό:

Για τα μέλη του ΣΘΕΒ: 20€
Για τα μη μέλη του ΣΘΕΒ: 30€
Ειδική τιμή: Για κάθε 1 συμμετοχή 1 ακόμη συμμετοχή δωρεάν

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 και την αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου, τηλ. 2410-555507.



 


AΠ.208, 25/6/2013 12:43:56 μμ

Πληροφορίες: κα Έλενα Καματέρη, γραφείο δημοσίων σχέσεων τηλ. 2410555507

Δεν υπάρχουν σχόλια: