Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο «Μέλιος» ταξιδεύει... και σκορπίζει παιδικά χαμόγελα!! Δευτέρα 1 Ιουλίου - Κυριάκι Βοιωτίας ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΛΥΓΟΝΙΟΝ

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»
Του Μενέλαου Λουντέμη


Σε μουσική  Γιώργου Βούκανου
Σκηνική προσαρμογή-στίχοι: Μαίρη Βούκανου


Ξεκίνησε το μαγικό της «ταξίδι» πριν από τέσσερα (4)χρόνια- και με διαφορετικούς συντελεστές -κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων που γέμισαν ασφυκτικά τους χώρους στους οποίους παρουσιαζόταν.
Το ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό «ανανεώθηκε» για την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και η αγάπη του κόσμου επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά με τους συντελεστές της να κερδίζουν  ένα θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που έφευγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Περισσότεροι από 2000 θεατές-ακροατές βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής τη συγκεκριμένη ημέρα για να «συντροφέψουν» τον αγαπημένο «Μέλιο» στα όνειρα, την αγωνία, τις προσδοκίες και την αγάπη του για τη ζωή ! Για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους μουσική παράσταση «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα», βασισμένη σε ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία των εφηβικών τους χρόνων αλλά και αγαπημένο μυθιστόρημα των παιδιών τους, με την υπογραφή του Μενέλαου Λουντέμη. Με το διαχρονικό  Κώστα Βουτσά και το δυναμικό Θανάση Τσαλταμπάση  στους πρωταγωνιστικούς ρόλους  της παράστασης. Με τα τραγούδια της παράστασης να ακούγονται  από ένα  καλλιτέχνη με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά, τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένα σημαντικό ερμηνευτή που συμμετείχε ανιδιοτελώς σε αυτή την παραγωγή θέλοντας και εκείνος να προσφέρει τη δική του στιγμή στο παιδικό όνειρο, τη χαρά  και στον αγώνα των παιδιών για μόρφωση.
Μετά την μεγάλη της επιτυχία στην Αθήνα η μουσική παράσταση«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα» ξεκινάει σύντομα την πανελλαδική της περιοδεία. Και τα βήματα του «Μέλιου» όμως θα ακουστούν σε όλη την Ελλάδα! Σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους φίλους.
Προσφέροντας απλόχερα το χαμόγελο , την αγάπη και το δικαίωμα στο όνειρο, σε όσα παιδιά το έχουν ανάγκη γενικότερα!!  Για το λόγο αυτό ο παραγωγός  Άκης Ευαγγέλου  και όλοι οι συντελεστές της παράστασης, στηρίζουν –μέσα από την καλοκαιρινή περιοδεία- έμπρακτα εκείνους τους ανθρώπους που στο πέρασμα των χρόνων και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά, εξακολουθούν να συνεχίζουν απτόητοι και με όλες τους τις δυνάμεις, να προσφέρουν στα παιδιά.  Και διαθέτουν  μέρος των εσόδων της περιοδείας για τους ευγενικούς σκοπούς της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  «Πιστεύουμε ότι με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στο ελάχιστο κι εμείς στη συνέχιση ενός έργου το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στα παιδιά» επεσήμανε ο παραγωγός.
 Η πανελλαδική περιοδεία της αγαπημένης μουσικής παράστασης «Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα»  ξεκινά από τα τέλη Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί περί τα μέσα Σεπτεμβρίου  εξασφαλίζοντας προτάσεις-προσκλήσεις σε πάνω από 50 πόλεις σε κάθε σημείο της χώρας μας!! Αμέσως μετά, σειρά έχει ένας κύκλος παραστάσεων στην Κύπρο ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από Η.Π.Α. και Αυστραλία – στο πλαίσιο πιθανής παγκόσμιας περιοδείας της παράστασης.


ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Ώρα έναρξης παράστασης 21:30
Ενιαία τιμή εισιτηρίου 15 Ευρώ
 


Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ
Δευτέρα 1           Κυριάκι Βοιωτίας        ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΛΥΓΟΝΙΟΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια: