Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου στο Αμφιθέατρο της Λιβαδειάς!

    Μια αξέχαστη λαϊκή βραδιά υπόσχονται οι μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί Αρετή & Ιωάννα Σπανομάρκου, καθώς θα παρουσιάσουν με την ορχήστρα τους όχι μόνο τα νέα τους τραγούδια που διακρίθηκαν διεθνώς στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Μουσικής Σύνθεσης στο Nashville των ΗΠΑ, αλλά και πολύ αγαπημένα παλιά λαϊκά τραγούδια!
    Σημείο συνάντησης το ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ LIVE STAGE στη Λειβαδιά, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 22:30 .
    Θα ερμηνεύσουν η Εφη Γιαννακοπούλου, ο Δημήτρης Τσινιδέλος αλλά και οι ίδιες, ενώ στο μπουζούκι θα είναι το γνωστό δίδυμο δεξιοτεχνών Γιώργος Ξενοκώστας και Μιχάλης Καζάνας!
     Η Αρετή & η Ιωάννα Σπανομάρκου έφτασαν στον τελικό του παγκόσμιου διαγωνισμού μουσικής σύνθεσης με ένα ορχηστρικό συρτάκι, κάνοντας μας εθνικά υπερήφανους.
    Το τραγούδι έχει τίτλο «Αμέθυστος» και είναι ένα ορχηστρικό συρτάκι που συγκαταλέγεταιστους 16 φιναλίστ της κατηγορίας Instrumental!
 
   Δείτε το βιντεοκλίπ του «Αμέθυστου» στον παρακάτω σύνδεσμο

     Το διακριθέν τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο CD «Δύο», μία δουλειά αφιερωμένη στην Ελλάδα, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα η Αρετή και η Ιωάννα Σπανομάρκου. Μια σημαντική παραγωγή, με συμμετοχή πολλών γνωστών ερμηνευτών, που αναδεικνύει τα μουσικά χρώματα της Ελλάδας. Περιλαμβάνει 12 τραγούδια +1 bonus track, μεταξύ των οποίων μια διασκευή παραδοσιακού τραγουδιού, αλλά και ένα πολιτικό τραγούδι.

Δείτε το video clip του τραγουδιού «Φοιτητή - Φοιτητή»:


Αμφιθέατρο live stage / Λειβαδιά
Ώρα: 22:30
είσοδος: 10 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: