Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Οδός «Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσόπουλου» στο Δίστομο

Στη μετονομασία της οδού Αναπαύσεως μέχρι τον περιφερειακό του Διστόμου, σε οδό «Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσοπούλου» προχωρά ο Δήμος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας ενώ στο σημείο του χώρου της δολοφονίας, θα αναρτηθεί μαρμάρινη επιγραφή.
Η σχετική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου εστάλη προς έγκριση στην αρμόδια Επιτροπή (ονομασία και μετονομασία οδών, πλατειών κ.λ.π.) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου.
Την απόφαση για την μετονομασία του συγκεκριμένου δρόμου που αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του 37χρονου αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ώρα καθήκοντος από τους αδίστακτους εγκληματίες, έλαβε ομόφωνα το Τ.Σ. της Δημοτικής Ενότητας Διστόμου, την περασμένη Τρίτη σε έκτακτη συνεδρίασή του.
«Το γεγονός της δολοφονίας του Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Ανδριτσοπούλου, από καταζητούμενους Αλβανούς κακοποιούς, άφησε άφωνους τους συντοπίτες μας και εμβρόντητη την τοπική κοινωνία, δεδομένου ότι, τέτοιου είδους εγκληματική ενέργεια για τα τοπικά πράγματα ήταν πρωτόγνωρη. Παράλληλα δε, κατέδειξε το μέγεθος της ευθύνης και της αίσθησης για την εκτέλεση του καθήκοντος που χαρακτήριζε τον απολεσθέντα» επεσήμανε ο δήμαρχος Ιωάννης Πατσαντάρας ενώ παράλληλα εξέφρασε «τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην Ελληνική Αστυνομία και στους οικείους».
από viotikiora

Δεν υπάρχουν σχόλια: