Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Πακιστάν για κατοχή και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στη Θήβα



Κατασχέθηκαν συνολικά -280- λαθραία πακέτα τσιγάρων


Συνελήφθη, σήμερα (26-06-2013) το πρωί στη Θήβα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα και Λαθρεμπορίας.

Επιπλέον είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής επιστροφής στην χώρα καταγωγής του.

Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 11:15΄ το πρωί οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, διενήργησαν αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα στην οικία του δράστη στη Θήβα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (280) πακέτα με αδασμολόγητα τσιγάρα.

Τα προαναφερόμενα λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν αναγραφόταν η χώρα προέλευσης και κατασκευής τους, θα σταλούν στο Τελωνείο Οινόης προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: