Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Η ανοικτή επιστολή του Κώστα Πάτρα εν όψει του 9ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ

Αγαπητοί φίλοι,
έκλεισε ένας χρόνος με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Στο διάστημα αυτό ο ίδιος αποδείχτηκε πιο επιδέξιος από ότι αναμενόταν, με κυριότερο επίτευγμά του τη σταθεροποίηση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Η εικόνα της άλλαξε, οι αγορές αναθεώρησαν υπέρ αυτής και μέσα από την προώθηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο αισιόδοξο σενάριο.
Ως στέλεχος της ΝΔ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, στηρίζω απόλυτα τον πρωθυπουργό, διότι προχωράει σε ρηξικέλευθες τομές χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, αφού πρόκειται για το καλό του τόπου, δίνοντας τη δική του μάχη σε πολλά επίπεδα και σε αντίξοες συνθήκες, μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, εκφράζει τις ιδέες του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, που αποτελεί την κύρια ιδεολογία της παράταξής μας και είναι η εγγύηση της Δημοκρατίας, η ιδεολογία της Ανάπτυξης, το μέλλον του τόπου.
Με τους περισσότερους από εσάς γνωριζόμαστε μέσα από κοινούς αγώνες. Με συναίσθηση ευθύνης απέναντι στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, σας ζητώ να στηρίξετε ξανά την υποψηφιότητά μου για την Πολιτική Επιτροπή στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ. Στα τρία αυτά χρόνια ως μέλος της ΠΕ πάλεψα, έμαθα, προβληματίστηκα. Όσοι συμμερίζεστε την αγωνία και τον πόθο μου για μια καλύτερη ΝΔ, για μια καλύτερη Ελλάδα, ελάτε να βαδίσουμε μαζί προς τη Νέα Μεταπολίτευση.

Με τιμή
Κώστας Πάτρας
Μέλος ΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: