Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Την επόμενη μέρα για τις Συνεταιριστικές Τράπεζες συζήτησαν στην Χαλκίδα ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΕΣΤΕ και ΚΕΕΕ

Ενημερωτική ημερίδα οργάνωσε την Δευτέρα, 10 Ιουνίου το Επιμελητήριο Ευβοίας με θέματα: Μετεξέλιξη του δικτύου συνεταιριστικών τραπεζών σε Αναπτυξιακή Τράπεζα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σύμφωνα με την κοινή πρόταση ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, ΕΣΤΕ και Αξιοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την ενίσχυση της ρευστότητας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Εισηγητές της εσπερίδας ήταν ο  πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), κος Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), κος Βασίλης Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας (ΕΣΤΕ), κος Νίκος Μυρτάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γεν.Γραμματέας της ΚΕΕΕ, κος Παναγιώτης Αγνιάδης.



Ας ακούσουμε την πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος έτσι όπως την μετέφερε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί αναμφισβήτητα και στην επιμελητηριακή οικογένεια της Στερεάς Ελλάδας... 

Πηγή EN ΔΕΛΦΟΙΣ – Εβδομαδιαία Εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: