Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Μυτιληναίος: Με κάθε κόστος όχι στις πρόωρες εκλογές

Την πρώτη ηχηρή παρέμβαση από την πλευρά του επιχειρηματικού κόσμου σε σχέση με το ενδεχόμενο να μπει η χώρα σε περιπέτειες πρόωρων εκλογών έκανε σήμερα ο επικεφαλής του ομίλου Μυτιληναίος Ευάγγελος Μυτιληναίος.
Κατά τη διάρκεια παρουσίασης του ομίλου στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών και μετά από σχετική ερώτηση ο κ. Μυτιληναίος τάχθηκε με έμφαση εναντίον του ενδεχόμενου της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες προειδοποιώντας για σοβαρές συνέπειες από μια τέτοια εξέλιξη.
Με την όποια φωνή διαθέτω κάνω έκκληση στους πολιτικούς αρχηγούς με τον πιο απελπισμένο΄ τρόπο να αποφύγουμε τις εκλογές. Φοβάμαι τρομερά τις εκλογές και ένα πιθανό ατύχημα, είπε.
Η Ελλάδα έχει μπει σε διαδικασία εξόδου από την κρίση και νομίζω ότι έχουμε βρει τον πάτο του βαρελιού. Εκλογές σήμερα θα μας βύθιζαν αρκετά πιο κάτω, πιστεύω ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν αίσθηση της ευθύνης και ότι θα βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους, σημείωσε ο κ. Μυτιληναίος και πρόσθεσε: Είναι ευθύνη όλων, απευθύνω όσο πιο δυνατή έκκληση μπορώ να αποφύγουμε τις εκλογές με κάθε κόστος.


Πηγή: Μυτιληναίος: Με κάθε κόστος όχι στις πρόωρες εκλογές | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/111309#ixzz2WgCRwF1l

Δεν υπάρχουν σχόλια: