Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

STARFORUM 2023 –27-31/3/2023 στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

 

Τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του, στην Περιφέρεια που υπηρετεί πιστά από το 1993, γιορτάζει φέτος το STAR Κεντρικής Ελλάδας, προσφέροντας αέναα στην ενημέρωση, το δημόσιο διάλογο και την τοπική κοινωνία.

Οι εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια, θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα 27-31/3/2023, με την κεντρική επετειακή γιορτή να διεξάγεται την Τετάρτη 29 Μαρτίου, γενέθλιο ημέρα του τηλεοπτικού μας προγράμματος, ενώ πολλές ακόμη δράσεις θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Με αφορμή την 30η επέτειό του, το STAR Κεντρικής Ελλάδας διοργανώνει το STARFORUM 2023, ανοίγοντας έναν δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, με ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνα που αφορούν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την οποία υπηρετούμε πιστά για τρεις δεκαετίες.

Το πρώτο πολυθεματικό συνέδριο στη Λαμία έρχεται, με στόχο να καθιερωθεί σε ετήσια βάση και σταδιακά να πραγματοποιηθεί σε όλες τις πόλεις της Στερεάς Ελλάδας.

Η διοργάνωση, η διεκπεραίωση και η διαχείριση του STARFORUM θα υλοποιηθούν αποκλειστικά από το στελεχιακό δυναμικό και τους βασικούς και μόνιμους συνεργάτες της STAR A.E. Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Κεντρικής Ελλάδας και της STAR PRODUCTION MΟΝ ΙΚΕ.

Oι έμπειροι, επαγγελματίες και καταξιωμένοι στο πανελλήνιο δημοσιογράφοι μας, οι ποιοτικοί θεματικοί τηλεοπτικοί μας παραγωγοί, τα στελέχη όλων των τμημάτων μας και επιλεγμένοι εξωτερικοί συνεργάτες μας, θα ξεκινήσουν έναν νέο θεσμό για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μία πρώτη αριθμητική ματιά στο συνέδριο:

5 ημέρες, 36 πάνελ, 10 θεματικές ενότητες, 25 συντονιστές, 150 ομιλητές, 40 ώρες ζωντανής, τηλεοπτικής και διαδικτυακής μετάδοσης.

Το STARFORUM 2023 θα διεξαχθεί στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, σημειολογικά και συμβολικά, συντασσόμενοι με το αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την ανάπτυξη του χώρου και ως συνεδριακού κέντρου.

Ευχόμαστε το 2023 να είναι η αρχή για μια νέα, ακόμη καλύτερη πορεία επιτυχίας του STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και όλης της οικογένειάς του, που ζει και εργάζεται για την υλοποίηση ενός ξεχωριστού οράματος: Την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Γιώργος Σιμόπουλος
30 χρόνια Star Κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: