Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Η ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ συνεχίζει το πρόγραμμα CLLD-LEADER στην περιοχή εφαρμογής της Βοιωτίας

 


Η ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΟΤΑ συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα CLLD-LEADER στην περιοχή εφαρμογής της Βοιωτίας. Το τελευταίο διάστημα και μετά την μετάβαση στο νέο τρόπο πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έχουν επιδοτηθεί επενδυτικά σχέδια με το ποσό των 650.000 ευρώ.

Οι πληρωμές των επενδυτικών σχεδίων αναμένεται να επιταχυνθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Τα ενταγμένα έργα υλοποιούνται με γρήγορους ρυθμούς και το επενδυτικό ενδιαφέρον στην περιοχή παραμένει ζωηρό.

Όπως γίνεται γνωστό, από τη Διοίκηση της εταιρίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας,  μετά από αίτημά της εταιρείας προς την αρμόδια διαχειριστική αρχή δόθηκε η δυνατότητα πρόσθετης υπερδέσμευσης ύψους 1.500.000€. σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 120/13-1-2023 έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής ΠΑΑ

Μετά από αυτό την εξέλιξη, η ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Α.Α.Ε. θα δημοσιεύσει το προσεχές διάστημα νέα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και υποβολής αιτήσεων στήριξης από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για ένταξη στο πρόγραμμα CLLDLEADER.

Επισημαίνεται ότι τα νέα έργα που θα ενταχθούν πρέπει να υλοποιηθούν εγκαίρως έως την λήξη του προγράμματος (31/12/2025).

Συνεπώς θα αξιολογηθούν και θα ενταχθούν έργα «ώριμα» με όλες τις απαιτούμενες κατά περίπτωση αδειοδοτήσεις.

Πληροφορίες στα γραφεία της εταιρείας ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΑΕ ΟΤΑ, Έρκυνας 9, Λιβαδειά, τηλ. 22610-80661.

Δεν υπάρχουν σχόλια: