Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ στον Νομό Βοιωτίας ο γιατρός κ. Πέτρος Αρκουμάνης

 


Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τους στις εθνικές εκλογές με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) στον Νομό Βοιωτίας ανακοίνωσε ο Λειβαδίτης γιατρός κ. Πέτρος Αρκουμάνης, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο fb.  

Αναλυτικότερα, ο κ. Αρκουμάνης, νυν Δημοτικός Σύμβουλος Λεβαδεών με την Λαϊκή Συσπείρωση, γράφει: « Στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είμαι μαζί με εκλεκτούς συντρόφους υποψήφιος με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στον νομό Βοιωτίας !

Η τιμή που μου έγινε από το κόμμα είναι μεγάλη ,ώστε να συμμετέχω σε αυτή την κρίσιμη εκλογική διαδικασία ,που είναι σημαντική για τον λαό μας ,ο οποίος έχει τραβήξει τα πάνδεινα τα τελευταία χρόνια ( μνημόνια - εφαρμοστικούς νόμους - υγειονομική κρίση με τον κορωνοιο )!!

Τα προβλήματα συσσωρευμένα ξεκινώντας από θέματα ανεπαρκούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης , από υποβαθμισμένα νοσοκομεία ,με μια νεολαία να προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της , με μια οικονομική και ενεργειακή κρίση που έχει αγκαλιάσει όλο τον καπιταλιστικό κόσμο , από μεγάλα σκάνδαλα και λοβιτούρες να αγκαλιάζουν όλο αστικό σύστημα ,από φτώχεια ,ανεργία και ανέχεια που φτάνει κι αγγίζει το μισό πληθυσμό της χώρας μας , από έναν ιμπεριαλιστικό πόλεμο που έχει αφήσει χιλιάδες θύματα ,αλλά που έχει οξύνει περεταίρω τις ενδοκαπιταλιστικες αντιθέσεις ! Αυτά και αλλά προβλήματα θέλουν αγώνες που μπορούν να δοθούν με ένα ισχυρό ΚΚΕ την μόνη αταλάντευτη δύναμη που θα είναι δίπλα σου όποτε την χρειαστείς !»

Δεν υπάρχουν σχόλια: