Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς στον Πολυχώρο SMALL

  

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς συμπληρώνοντας  49 χρόνια από την ίδρυσή του.

Στον  Πολυχώρο  SMALL, που μας φιλοξένησε και ευχαριστούμε θερμά,  ήταν όλοι  εκεί.

Αθλήτριες και αθλητές όλων των αγωνιστικών τμημάτων που διακρίθηκαν με την συμμετοχή τους σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και  βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους  τα δυο τελευταία χρόνια στα αθλήματα:

Αεροβική, Ρυθμική, Τραμπολίνο, Στίβος, Κολύμβηση, Cheerleading, Special Olympics, Χιονοδρομία.

Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών και των μαζικών τμημάτων του Ομίλου. Προπονήτριες και προπονητές, παιδιά του ΑΚΟΛ στην πλειοψηφία τους.

Γονείς που με τον δικό τους αγώνα βοηθούν τα παιδιά τους και εμείς το Δ.Σ. και οι φίλοι του Ομίλου, μια μεγάλη αγκαλιά για όλους

Γιατί ο ΑΚΟΛ όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος  του Ομίλου Χρήστος Πολατσίδης  στον

χαιρετισμό του, έχει μεγαλώσει γενιές που συνεχίζουν την ιστορία του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και βράβευσαν τους αθλητές και αθλήτριες ο Δήμαρχος Λεβαδέων  κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας, οι Βουλευτές Βοιωτίας κα.Γιώτα Πούλου και ο κ.Αντρέας Κουτσούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας  κ. Γιάννης Περγαντάς ,Αντιδήμαρχοι και πολλοί άλλοι τοπικοί παράγοντες της πόλης μας.

Το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας για φέτος στο τμήμα της Αεροβικής και το δώρο από την Διαιτολόγο-Διατροφολόγο ,κ.Μένια Κούσουλα, την οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά της.


Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας για τις βασιλόπιτες:

Ζαχαροπλαστείο “DELICE

ΚΟΙΝΣΕΠ «ΕΡΚΥΝΑ»

PICCOLO Πιτσαρία –Αναστασίου Φώτης

ERGO-Ασφαλιστική

Επίσης ευχαριστούμε και την Χρύσα Τσεπραηλίδου από το iparnassos.gr Εν Δελφοίς.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλες και όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωσή, για  την στήριξή τους όλα τα χρόνια πλάι σε έναν Περιφερειακό Σύλλογο και υπόσχεται σε αθλητές και γονείς ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες  για επιτυχίες  στα 50 χρόνια του ΑΚΟΛ.

Για το Δ.Σ. του ΑΚΟΛ

Ο Πρόεδρος  Χρήστος Πολατσίδης         Η Γ. Γραμματέας    Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: