Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

7ο MaskaRun στον Ορχομενό την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 - Το σύνθημα του MaskaRun "τη μάσκα μου φορώ και τρέχω στον Ορχομενό" εμπνέει τα παιδιά του πολυδύναμου νηπιαγωγείου Ορχομενού

 


Ο Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr, διοργανώνουν το 7ο MaskaRun Ορχομενού 2023 το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ορχομενό με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία).

Συνδιοργανωτές: Τοπική Κοινότητα Ορχομενού, Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ορχομενού, Μοτολέσχη Ορχομενού , Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη», Λαογραφικός όμιλος Ορχομενού, Σύλλογος Γυναικών και Νέων Ακραιφνίου «Η ΛΗΤΩ», Μορφωτικός – Περιβαλλοντικός –Πολιτιστικός Σύλλογος  «ΑΚΡΑΙΦΝΕΙΣ», Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκίνου, Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου, Σύλλογος Γυναικών Αγ. Δημητρίου, Τμήμα Παράδοσης και Χορού Αγίου Δημητρίου.

Το 7o MaskaRun 2023 είναι αγώνας δρόμου – περίπατος σε διαδρομή 3 χλμ. στην οποία οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν ενώ οι ανήλικοι θα πρέπει να  συνοδεύονται καθ’ όλη τη διαδρομή.

Στην φετινή αφίσα, τα παιδιά ενώ μας παροτρύνουν να τρέξουμε στον Ορχομενό και δεν ξεχνούν να παρακινήσουν και τους γονείς τους να συμμετάσχουν και να τα συνοδεύσουν στην διαδρομή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Στη ζωγραφιά των παιδιών αποτυπώνεται ένας χαμογελαστός δρομέας η μάσκα του οποίου είναι στο σχήμα της διαδρομής, στο κεφάλι του διακρίνονται τα σχέδια από τον δρομέα του λογότυπου του MaskaRun και φυσικά υπάρχει και το σύνθημα προτροπή:

"Με τους φίλους μου μαζί τρέχω

τρέχω στον Ορχομενό που αγαπώ

και φωνάζω δυνατά 

Maska, Maska, Ruuuuun"

Εκτός από την αφίσα τα παιδιά του Πολυδύναμου Νηπιαγωγείου Ορχομενού έφτιαξαν και Ηχητικό Μήνυμα!!! Τα παιδιά μας προσκαλούν στο 7ο MaskaRun!!! ΑΚΟΥΣΤΕΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: