Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Π. Καμμένος: Λέμε όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Την απόφαση του κόμματος των ΑΝΕΛ να πουν όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 13:30 μμ.  Όπως είπε αν και πρόκειται για μία κυβέρνηση, η οποία για πρώτη φορά πολέμησε την διαπλοκή και τη διαφθορά και έδωσε ελπίδα στους Έλληνες, εάν οι ΑΝΕΛ δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, θα είναι σαν να δίνουν ψήφο στη Συμφωνία. 
«Θα συνεχίσουμε να εκτελούμε τη λαϊκή εντολή» τόνισε. Επίσης, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης γίνεται από υπερευαισθησία του πρωθυπουργού.
Υπογράμμισε ότι θα διαγράψει όποιον βουλευτή δεν καταψηφίσει στην διαδικασία εμπιστοσύνης, ενώ επεσήμανε πως η Έλενα Κουντούρα και ο Βασίλης Κόκκαλης δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους. Τόνισε ότι ο ίδιος τους έκανε υπουργούς και σχολίασε δηκτικά την απουσία τους σε τόσο κρίσιμες ώρες. Σίγουρη θεωρείται ουσιαστικά, όπως παραδέχθηκε, η αρνητική ψήφος του ίδιου, της κ. Κόλλια και του κ. Κατσίκη.  Όσον αφορά στο ενδεχόμενο πρότασης μομφής από την Νέα Δημοκρατία, είπε: «Αν ο κ. Μητσοτάκης κάνει πρόταση μομφής με δημόσια δήλωση ότι δεν θα δεχθεί κανέναν σύνθετο όνομα με τον όρο Μακεδονίας του υπογράφω την πρόταση μομφής». 
Πηγή  naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: