Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Φεβρουάριος … ο μήνας του κ. Γιάννη Νταβαλούμη


Τώρα που το γαλάζιο  «εσωκομματικό πεδίο»  στο Δήμο Ορχομενού ξεκαθάρισε,  ο κ. Γιάννης Νταβαλούμης μαθαίνουμε πως ολοκληρώνει με την σειρά του το βασικό κορμό των υποψηφίων του και ετοιμάζεται για την επίσημη ανακοίνωση του Συνδυασμού του,  με τον  οποίο θα διεκδικήσει – ως υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού αυτή τη φορά – την ηγεσία του τόπου μας.

Λέγεται ακόμη πως για εκείνον … ο χρόνος μέχρι τώρα,  δεν αποτελούσε μια αγχωτική διαδικασία, γι` αυτό και όλους αυτούς τους μήνες κινούνταν χωρίς ανακοινώσεις, ακόμη και μέσα από τα social media, κάτι που δεν θα ήταν διόλου αφύσικο για  έναν εν δυνάμει Δήμαρχο.
Οι πληροφορίες μας λένε επίσης,  πως ο Φεβρουάριος είναι τελικά  … ο μήνας του, στη διάρκεια του οποίου θα ανακοινώσει και επίσημα την κάθοδό του στις Δημοτικές Εκλογές 2019, πλαισιωμένος από αρκετούς και αρκετές υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, παλιούς αλλά και πολλούς νέους - νέες.  Η εκδήλωση του λέγεται ακόμη ότι θα γίνει στην έδρα του Δήμου Ορχομενού. Όταν μάθουμε κάτι περισσότερο, ασφαλώς, θα επανέλθουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: