Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Δημοτικές Εκλογές 2019 - Δήμος Ορχομενού: Ξεκαθαρίζει το τοπίο μέρα με την ημέρα - Στο προσκήνιο η γενιά των «πενηντάρηδων»!


Ο Γενάρης σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του αλλά μαζί του αυξάνει μέρα με την ημέρα το αυτοδιοικητικό μας ενδιαφέρον και η πορεία των διεργασιών ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους Ορχομενού, με τις ανάλογες , ασφαλώς, επιλογές τους! Το ORCHOMENOS PRESS – σταθερά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και χάρις στη δική σας πιστή, σταθερή και διαρκώς αυξανόμενη αναγνωσιμότητα – ξεκινά να καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν, ακούγονται ή λέγονται, γύρω από αυτή,  την  πολύ ενδιαφέρουσα  για όλους μας διαδικασία, η οποία οδηγήσει στη νέα Δημοτική Αρχή, μετά τις  εκλογές του προσεχούς Μαϊου.  Ένα πρώτο,  βασικό στοιχείο  του προεκλογικού τοπίου (προς το παρόν πάντα) είναι πως την ηγεσία του Δήμου Ορχομενού διεκδικούν αυτή τη φορά … «οι πενηντάρηδες»!!!

«Επανεκκίνηση» … από την κα Βούλα Καράλη

Κι` επειδή οι κυρίες πάντα προηγούνται, θα ξεκινήσουμε από την υποψήφια Δήμαρχο Ορχομενού κα Βούλα Καράλη, η οποία διαμορφώνει μέρα με την ημέρα το δικό της συνδυασμό με νέα και παλιά στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Η κα Καράλη, όπως φανερώνει και το όνομα του Συνδυασμού της – στοχεύει στην «Επανεκκίνηση» της εγχώριας ζωής μας, με την ίδια να επιθυμεί να καταγραφεί ως η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Ορχομενού.  

Πανταχού παρών ο κ. Σταύρος Χριστακάκης

Διεκδικητής της θέσης του Δημάρχου Ορχομενού είναι και επίσημα ο κ. Σταύρος Χριστακάκης, ο οποίος βαδίζει οριστικά στην διαμόρφωση της δικής του ομάδας με πρόσωπα απ` όλους τους χώρους και κυρίως με έμφαση στη νεολαία. Μετά την ανακοίνωσή του, έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του, είναι θα έλεγε κανείς «πανταχού παρών»  με την χαρακτηριστική του ευγένεια!

Τι θα κάνει και με ποιους ο κ. Γιάννης Νταβαλούμης;

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον της  κοινής γνώμης της τοπικής μας κοινωνίας στρέφεται καιρό τώρα και στις κινήσεις του  τ. Αντιδημάρχου,  μέλος της ηγετικής ομάδας του κ. Λουκά Υπερήφανου και στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις, του κ. Γιάννη Νταβαλούμη.  Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός εάν και δεν έχει ακόμη προβεί σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, όλοι ωστόσο γνωρίζουν ότι προχωρά στην διαμόρφωση του ενός συνδυασμού με το οποίο σκοπεύει να διεκδικήσει με αποφασιστικότητα τον Δήμο Ορχομενού.   Στόχος του, όπως μαθαίνουμε, είναι η ανακοίνωση αυτή να γίνει με τον συνδυασμό του να είναι σχεδόν ολοκληρωμένος, κάτι το οποίο ακούγεται πως δεν θα αργήσει, γεγονός που αναμένει πολύς κόσμος εντός και εκτός Ορχομενού. Ο κ. Νταβαλούμης στοχεύει κι` εκείνος στην ανανέωση του ενδιαφέροντος της κοινής γνώμης με πρόσωπα που θα βγουν για πρώτη φορά στη μάχη του σταυρού.

Ξανά με τον κ. Γιώργο Σκόπα η «Λαϊκή Συσπείρωση»

Το τοπίο των υποψηφιοτήτων ξεκαθάρισε πρόσφατα για το ΚΚΕ – Λαϊκή Συσπείρωση, όπου εκ νέου υποψήφιος θα είναι ο μαχητικός κ. Γιώργος Σκόπας, πρόσωπο που θα πασχίσει να συσπειρώσει τις παραδοσιακές δυνάμεις του κόμματος στο Δήμο μας αλλά και να εμπλουτίσει το συνδυασμό του με νέα πρόσωπα.

Στον κ. Γιάννη Στεφανίδη καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκ νέου υποψηφιότητα για Δήμαρχος Ορχομενού λέγεται πως θα είναι ο σταθερός κ. Γιάννης Στεφανίδης, επικεφαλής σήμερα του Συνδυασμού «Ορχομενός, Πορεία με αξιοπιστία», που στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και απέσπασε εντυπωσιακά ποσοστά με μοναδική παρουσία μόνο εντός της Δ.Ε. Ορχομενού. Ο κ. Στεφανίδης παραμένει αποδεκτός από το σύνολο της ομάδας, η οποία λέγεται πως ανανεώνεται μέρα με την ημέρα.

Θα υπάρξει παρουσία και από τους «Ενεργούς Δημότες»;

Θα κλείσουμε μ` ένα ερωτηματικό, το οποίο αφορά τις προθέσεις μιας ομάδας συμπολιτών μας που λέγεται πως θα διεκδικήσουν την ψήφο μας ως «Ενεργοί Δημότες». Προς το παρόν, «δυναμώνουν τη φωνή τους» μέσα από τα social media και βλέπουμε…


Το ORCHOMENOS PRESS υπόσχεται 
να σας κρατήσει ενήμερους για όλους και για όλα! 

Καλή αρχή σ` αυτή τη νέα αναμέτρηση
 και καλή δύναμη σ` όλους όσους επιθυμούν να συνδιαμορφώσουν
 ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, 
επιθυμούν να εργαστούν για το κοινό καλό την 4ετια 2019 – 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια: