Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

"Ψηλαφίζοντας τις λέξεις", μια μουσικοθεατρική παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της συγγραφέως Άννα Μπιθικώτση την Κυριακή στη Λιβαδειά

"Ψηλαφίζοντας τις λέξεις", μια μουσικοθεατρική παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της συγγραφέως Άννα Μπιθικώτση. Είναι ένα βιβλίο αυτογνωσίας και όπως λέει η ίδια, είναι το «δώρο» της σ' εκείνους που αναζητούν: «Τη γαλήνη του Πνεύματος, την αέναη Δύναμη της Αξιοπρέπειας αντίκρυ στο άδικο. Το θαύμα της Αγάπης, τη γιατρειά των τραυμάτων του Έρωτα, της προδοσίας τα σημάδια. Την αξία της Απλότητας, τους καρπούς της Αυτοκυριαρχίας, το αληθινό σθένος της Υπομονής και της Επιμονής, το σκάφανδρο της Αισιοδοξίας, το βάθος της Σκέψης. Μια ζωή Απλή, Σοφή και Ουσιώδη». 

Το βιβλίο , χαίρει της αιγίδας του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στηρίζει με τις πωλήσεις του τις δράσεις και τους σκοπούς του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και είναι αφιερωμένο στον ακριβό της πατέρα Γρηγόρη Μπιθικώτση και στον «πνευματικό» της πατέρα Μίκη Θεοδωράκη που της έμαθαν να βρίσκει μέσα από νότες και ποιήματα το βάθος της σκέψης. Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητήριου Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: