Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Με μια αξέχαστη βραδιά καλωσόρισε το 2019 ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ορχομενού «Η Αλληλεγγύη»




Ανήκουν στην λεγόμενη «τρίτη ηλικία» αλλά δεν το βάζουν κάτω … στην κυριολεξία! Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Ορχομενού «Η Αλληλεγγύη» καλωσόρισε το νέο χρόνο πιο ζωντανά από ποτέ, μέσα από μια ζεστή, λαϊκορεμπέτικη βραδιά, στην οποία έδωσαν το παρών και πολλά δημόσια πρόσωπα της πόλης μας, κάποιο των οποίων ήταν και χορηγοί της βραδιάς! 















Σε μια από τις πιο όμορφες, χαλαρές βραδιές εξελίχθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του 2019 στο Σύλλογο Συνταξιούχων Ορχομενού «Η Αλληλεγγύη». Ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Κεραμυδάς και τα μέλη του ΔΣ είχαν την ευχαρίστηση να μας προσφέρουν μια γιορτινή βραδιά  με ωραία μουσική και αγαπημένα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια, με την φωνή της χαρισματικής Ελένης Πούλου. Μαζί της έπαιξαν οι μουσικοί Νίκος Γαλάνης και Φρίξος Καλούδης, οι οποίοι την συνόδευσαν και στο τραγούδι, μετά από πρόσκληση της οικογένειας Τσαμπά, που είχε και την ευχαρίστηση να προσφέρει τα έξοδα για την παρουσία τους στον Ορχομενό και εμείς ... τυχεροί για την απολαύσουμε! 


Κι` αυτή η … τύχη, γύρισε πάλι στον «πατριάρχη» της οικογενειακής επιχείρησης ATC ΑΦΟΙ ΤΣΑΜΠΑ Α.Ε. , τον αγαπητό σε όλους μας κ. Γιώργο Τσαμπά, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί!

Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί.

Χρόνια πολλά !!! Να είστε καλά όλοι σας! Και του χρόνου!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: