Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας


Με την ευκαιρία της επίσημης έναρξης του Παραστήματος Φωκίδας της  Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 εκδήλωση, με τεράστια επιτυχία ,στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ναυσικά Palace» στην Ιτέα.
Ο δημοσιογράφος κ. Σπύρος Χαριτάτος,  παρουσίασε και συντόνισε την εκδήλωση, αφιλοκερδώς, αποδεχόμενος την πρόσκληση μας.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος – χειρουργός Μαστού.
Η Πρόεδρος του Παραρτήματος Φωκίδας κ. Γεωργία Καπαρέλη -Καπούρου στην αρχή της ομιλίας της ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στη σπουδαία αυτή στιγμή για την περιοχή μας. Τόνισε ότι σκοπός της Ε.Α.Ε. και του Δ.Σ. είναι να είναι παρόντες για να υποστηρίξουμε δυναμικά στην πράξη  το πολυσχιδές και πολύπλευρο έργο της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου με μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις. Μαζί με την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς η Ε.Α.Ε. -Παράρτημα Φωκίδας θα κάνει ότι είναι δυνατόν όχι μόνο για τον περιορισμό των ασθενών με καρκίνο αλλά το σημαντικότερο: τη συχνή και σωστή πρόληψη των συμπολιτών μας. Θα ενώσουμε όλες τις δυνάμεις για να σταθούμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που απορρέουν από αυτή την νόσο.
Η εκδήλωση έκλεισε μελωδικά από την παιδική και νεανική  χορωδία «Ηχώ», του Ωδείου Άμφισσας υπό την διεύθυνση της  μουσικού κ.  ΕλένηςΙντέρνου
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Γεωργία Καπαρέλη - Καπούρου


Δεν υπάρχουν σχόλια: