Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο φιλόξενο «RODON PALACE» - Τιμή στην Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά για την πολιτιστική προσφορά τηςΤην Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο φιλόξενο «RODON PALACE» . Όλα τα μέλη του Ομίλου - από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους -παραβρέθηκαν σ’ αυτή την γιορτινή συνάντηση. Πάρα πολλοί ήταν και φίλοι του Ομίλου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
 
Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός τρίλεπτου βίντεο  με σημαντικές εμφανίσεις του Λαογραφικού Ομίλου από τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Κατόπιν το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Πατσαλής όπου ευχήθηκε στους παρευρισκομένους «καλή χρονιά» κι ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την βραδιά. Αμέσως μετά ακολούθησαν τραγούδια από την Παιδική Χορωδία μας με την καθοδήγηση του κ. Βασίλη Ζαραμπούκακαι κατόπιν ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα δύο τμήματα -παιδικό & εφηβικό -του Ομίλου σε διδασκαλία του κ. Κώστα Πατσαλή.Κατόπιν ο «Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού» τίμησε την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά  για την πολιτιστική προσφορά της. Σειρά είχε το κόψιμο της βασιλόπιτας. Γι’ αυτό το λόγοκαλέστηκαν ο δήμαρχος  Ορχομενού και πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος και η κα Φανή Παπαθωμά για να κόψουν την βασιλόπιτα από κοινού με τον πρόεδρο του Λαογραφικού Ομίλου κ. Κώστα Πατσαλή . Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό και τραγούδια που διάλεξε ο Κώστας Τσεκούρας, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Παρόντες –εκτός από την αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας και τον δήμαρχο Ορχομενού-ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νταβαλούμης Ιωάννης, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυναικών Βοιωτίας κα Άντζελα Πανταζή, εκπρόσωποι από τους συλλόγους«Μινύες», «Άσκηση, Υγεία, Ψυχαγωγία», «Νεφέλη» κά .  

Ο Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του Ομίλου που μόχθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα της βραδιάς. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»του Ομίλου μας ανήκει στον «Φούρνο της Τότας» του κ. Ντίνου Παναγιωτίδη που πρόσφερε την υπέροχη βασιλόπιτα , ειδικά για την εκδήλωσή μας. Αξίζει να τονίσουμε την άψογη συνεργασία που είχαμε, όπως πάντα, με τον ιδιοκτήτη του  RODONPALACE κ. Βαγγέλη Δήμου. Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα καταστήματα του Ορχομενού και της Λιβαδειάς που πρόσφεραν δώρα για τον Όμιλό μας.  Πολλά «ευχαριστώ» ανήκουν στον Κώστα Τσεκούρα που ανέλαβε, αφιλοκερδώς, τις μουσικές επιλογές της βραδιάς.

Η αγάπη και η στήριξη όλων μάς δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας!
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: