Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Σάρωσε τα βραβεία στους διαγωνισμούς TASTE OLYMP AWARDS και WINE& SPIRITS OLYMP AWARDS η Κοιν.Σ.Επ. «ΕΡΚΥΝΑ»


Η Κοιν.Σ.Επ. «ΕΡΚΥΝΑ» έλαβε μέρος στους διαγωνισμούς TASTE OLYMP AWARDS ( βραβεία ανώτερης γεύσης) και WINE& SPIRITS OLYMP AWARDS ( βραβεία ανώτερης ποιότητας για κρασιά και αποστάγματα ) 2017 που πραγματοποιήθηκαν στις 27 & 28 Μαΐου στην Αθήνα με τέσσερα προϊόντα της και βραβεύτηκαν και τα τέσσερα!!!
Η στιγμή της βράβευσης … δια χειρός του κ. Κωνσταντίνου Μουζάκης,  Chef European 2015, Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της Ακρόπολις Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής, κ.α. 

Στους διαγωνισμούς αυτούς τα προϊόντα δοκιμάστηκαν κατά την «τυφλή» μέθοδο, χωρίς συσκευασία, και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδόθηκε ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους.
Τα μέλη της Επιτροπής αξιολόγησης ήταν : 1) Panel Leader, Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις Κωνσταντίνος Μουζάκης 2) Σεφ του Προεδρικού Μεγάρου κ. Αθανάσιος Σκούρας, 3) Σεφ στην Τράπεζα της Ελλάδος και πρόεδρος ΙΕΓ κ. Νίκος Φωτιάδης, 4)Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις κ. Ηλίας Ιωσηφέλης, 5) τ. Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης κ. ΓΙώργος Μακρής, 6) Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. ΓΙώργος Μαστροδημήτρης, 7) Έφορος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις και σεφ στην ΛΑΕΔ κ. Νίκος Δαούτης, 8) Αντιπρόεδρος στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας κ. Αναστάσιος Μπαλανίκας, 9) ΓΓ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής κυρία Ευανθία Βοναζούντα, 10) Σεφ στο DIvani Apollon Palace κ. Νίκος Κούρτης 11)Ταμίας στην Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολις κ. Κώνσταντίνος Κωβαίος, 12) Σεφ στο Olympic palace κ. Γιάννης Σκουλουδάκης, 13) Σεφ στην ΛΑΕΔ κ. Λάζαρος Κολαξής 14) Τ. σεφ στο HILTON κ. Λευτέρης Καραντάνης 15) private chef κ. Γεωργία Κακλιά 16) Διευθυντής γαστρονομίας Κυκλάδων του Ομίλου για την UNESCO κ. Κορρές Στέλιος 17) Αντιπρόεδρος στην Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος κ. Σωτήρης Λασκαρίδης 19) Διευθύντρια στα μαθήματα μαγειρικής κυρία Λίλα Καραποστόλη 20) ΓΓ ΠΕΤΕΤ κυρία Μαρίνα Πούλιου, 21) Αντιπρόεδρος στην CEUCO κ. Παύλος Αλεξάνδρου, 22) Γεωπόνος - ΕΦΕΤ Θεοφάνης Γεωργόπουλος. 

Η Κοιν.Σ.Επ. «ΕΡΚΥΝΑ» απέσπασε συγκεκριμένα τα εξής βραβεία:
  • ΧΡΥΣΟ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑ
  • ΧΡΥΣΟ Η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΓΡΙΟΣΥΚΟ
  • ΧΑΛΚΙΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΑΥΡΟΚΕΡΑΣΟ
  • Και ΧΑΛΚΙΝΟ ΤΟ "ΟΙΝΟΠΟΙΗΜΑ".

 
To πρώτο ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα " Taste Olymp Awards " 2017 πήρε η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑ...!!!

Και το δεύτερο ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα " Taste Olymp Awards " 2017 πήρε η ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΓΡΙΟΣΥΚΟ...!!!

ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα " Taste Olymp Awards " 2017 πήρε το Χειροποίητο Γλυκό Κουταλιού ΜΑΥΡΟΚΕΡΑΣΟ της Κοιν.Σ.Επ. " ΕΡΚΥΝΑ "...!!!

Και τέλος το Βιολογικό " ΟΙΝΟΠΟΙΗΜΑ " της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. " ΕΡΚΥΝΑ " πήρε ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία " Wine & Spirits Olymp Awards " 2017 ... !!! 

Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει για άλλη μια φορά και δημόσια τις κυρίες που εμπνεύστηκαν, δημιούργησαν και αναπτύσσουν την Κοιν.Σ.Επ. «ΕΡΚΥΝΑ».
Καλή συνέχεια στα όνειρά σας 
και συγχαρητήρια για τα βραβεία σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: