Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Έργα ύψους 14 εκατ. ευρώ στη Στερεά Ελλάδα αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Την  ένταξη 19 έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων αποφάσισε στη σημερινή του συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για έργα συνολικού προϋπολογισμού 13.896,755 εκατ. ευρώ που αφορούν στον εκσυγχρονισμό υποδομών, την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων και στην οδοποιία.



Τα συγκεκριμένα έργα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα με κριτήριο την αναγκαιότητα υλοποίησής τους, αλλά και στο πλαίσιο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής σε ολόκληρη τη Στερεά, βάσει των στόχων που έχει θέσει η Περιφερειακή Αρχή.
Με αφορμή την ένταξη των έργων που θα υλοποιηθούν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι προχωρά το σχέδιο της Περιφέρειας  για να «αλλάξει η ζωή στη Στερεά», όπως χαρακτηριστικά είπε και προσέθεσε ότι αυτά τα έργα αποδεικνύουν ότι όταν γίνεται ομαδική δουλειά, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο θετικό για όλους τους πολίτες.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«19 έργα που πρέπει να γίνουν. Παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουμε για να αλλάξουμε προς το καλύτερο την ποιότητα ζωής των πολιτών ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας. Αυτός είναι ο στόχος μας και δουλεύουμε με συγκεκριμένο πλάνο για να τον πετύχουμε. Δουλειά μας είναι να εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται για να δημιουργούμε νέες συνθήκες, νέα δεδομένα στην καθημερινότητα όλων. Η καθημερινότητα αλλάζει με πολύ σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο. Πρόκειται για έργα που αποτελούν ένα μέρος του σχεδίου που έχουμε εκπονήσει και προχωράμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια: