Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Η Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού … «οργώνει» τα Φεστιβάλ της Στερεάς γης! *


Η Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού σήμερα... 

Πρεσβευτής του τόπου μας! Αυτό ήταν από τη σύστασή της, αυτό παραμένει η Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού, ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού της τοπικής μας κοινωνίας, που ζει και αναπνέει μέσα από την αγάπη των Ορχομένιων, μουσικών και χορωδών, για το παραδοσιακό τραγούδι και τη διάδοση των μουσικών παραδόσεων. 2ο Φεστιβάλ Χορωδιών στη Θήβα (2017)

Εμφάνιση στα Λεύκτρα (2017) 
Ο Χοράρχης και Μαέστρος κ. Παρασκευάς Σανιδάς
 με την Πρόεδρο της Καλλιτεχνικής Πορείας
Ορχομενού κα Εύη Γεωργαρά 
Πρεσβευτής, λοιπόν, διαχρονικά αλλά και σήμερα αφού η Καλλιτεχνική Πορεία Ορχομενού, υπό την καθοδήγηση της κας Εύης Γεωργαρά, ως προέδρου του ΔΣ και του χοράρχη κ. Παρασκευά Σανιδά, «οργώνει» κυριολεκτικά τα φεστιβάλ της Βοιωτίας και των όμορων Δήμων, συμμετέχοντας στα πολιτιστικά καλέσματά τους και «θυμίζει» στο κοινό της Στερεάς γης πως αυτό το «φυτώριο» πολλών και σημαντικών σήμερα καλλιτεχνών (όπως της Γωγώς Τσαμπά, της Δήμητρας Μεταλλινού, κ.α.) δεν έχει τυχαία αντέξει το χρόνο. Σήμερα, με τη στήριξη και της Δημοτικής μας Αρχής, συνεχίζουν αυτή την πολυετή διαδρομή.
Σε κάθε εμφάνισή τους, χορωδοί και οι μουσικοί της  Καλλιτεχνικής μας Πορείας κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και το όνομα του Ορχομενού αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων στο πέρασμά τους.

Καλή συνέχεια στα σχέδιά σας!!! 


*Ευχαριστούμε την κα Γιούλη Ψιλοπούλου για το υλικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr