Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ο Βοιωτός συνδικαλιστής κ. Νίκος Μπούρας πρωτοστάτησε σήμερα στην πορεία των συμβασιούχων των ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας





Το γύρω του διαδικτύου και των social media κάνουν από το μεσημέρι τα στιγμιότυπα από τις συμπλοκές των συμβασιούχων των ΟΤΑ στην είσοδο της Βουλής – μεταξύ των οποίων διακρίνεται και ο Βοιωτός Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς κ. Νίκος Μπούρας. Ένα πρόσωπο που έχει πολλές φορές… «τραβήξει το σπαθί» του για τον κλάδο του και τους ανθρώπους του, όπως έκανε και σήμερα, σ` αυτή την δύσκολη μέρα για μια σειρά από δεκάδες εργαζόμενους, που από τη μια οι μνημονιακές δεσμεύσεις και από την άλλη το ίδιο το κράτος, που χρόνια τώρα κρατά σε «ομηρεία» αυτούς τους ανθρώπους, τι στιγμή που ως εργαζόμενοι καλύπτουν  πάγιες και διαρκείς ανάγκες στους Δήμους τους.
Η ΚΕΔΕ σήμερα και μετά απ` όσα έγιναν – πριν και μετά την πορεία – ζήτησε από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει το νομικό πλαίσιο και  να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η διαδικασία προκήρυξης των θέσεων αυτών.
Ο κ. Μπούρας, πάντως, σχολιάζοντας τα σημερινά δρώμενα, μέσα από τη σελίδα του στο fb, ανέφερε: «Αισθάνομαι υπερήφανος για όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και συμβασιούχους που συμμετείχαν στην σημερινή κινητοποίηση στην Αθήνα! Ενωμένοι θα νικήσουμε! Ο αγώνας συνεχίζεται. ..».


Για όσους αγωνιούν μαζί μ` αυτούς τους ανθρώπους, 
ο Βοιωτός Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς
 θα μιλήσει ζωντανά απόψε στο Star Κεντρικής Ελλάδας 
και στο κεντρικό δελτίο του καναλιού, λίγο μετά τις 8.30 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: