Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στου δήμους- Tι ενημερώνει ο Σύλλογος εργαζομένων επ. Λιβαδειάς

Μετά την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που διαδήλωσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας και μετά και την ομόφωνη απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. επαρχίας Λιβαδειάς ενημερώνει τους πολίτες ότι:
  1. 1. Συνεχίζει τον αποκλεισμό όλων των γκαράζ – αμαξοστασίων-αιθουσών καθαριότητας, των δήμων Λεβαδέων και Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, καθώς και του Χ.Υ.Τ.Α. Λιβαδειάς.
  2. Κανένα απορριμματοφόρο δεν θα κυκλοφορεί και δεν θα κάνει περισυλλογή απορριμμάτων.
  3.  Θα πραγματοποιείται μόνο η αποκομιδή των νοσοκομειακών αποβλήτων και από άλλους ευαίσθητους κοινωνικά χώρους.

Αποχή 
-Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 θα πραγματοποιηθεί νέο Συλλαλητήριο στην Αθήνα και στις πρωτεύουσες όλων των Νομών της χώρας. Για το λόγω αυτό προκηρύσσεται Στάση Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους (και των υπηρεσιών δηλαδή που δεν είναι σε αποκλεισμό η λειτουργία τους) των Ο.Τ.Α. από τις 11:00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου της πρωινής βάρδιας. Η Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24). Θα ακολουθήσει Πορεία Διαμαρτυρίας στη Βουλή και το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
-Την ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ 27 και 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 παραμένουν σε αποκλεισμό όλα τα γκαραζ – αμαξοστάσια – αίθουσες καθαριότητας.
-Την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 προκηρύσσεται νέα γενική 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στους Ο.Τ.Α. και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα με πανελλαδική συμμετοχή, στις 10:30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24) και πορεία στη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου 2017 από κάθε υπερωριακή απασχόληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: