Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή στον Μακαριώτατο στέλνει ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λιβαδειάς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ                                      ΛΙΒΑΔΕΙΑ 04/11/2016
             ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                                                 Αρ. πρωτ. 43   Καραγιαννοπούλου 56                                              
  Τηλ-φαξ:22610-24239                                                                           
      
ΠΡΟΣ
κκ ΙΕΡΩΝΥΜΟ
Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Ελλάδας

Μακαριώτατε Ευλογείτε !

Ο Σύλλογος μας επιθυμεί να σας εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια για την συνέντευξή σας στον δημοσιογράφο κ. Παπαχελά στο ΤV SKAI στις 01/11/2016. Οι αλήθειες που διατυπώσατε χωρίς φόβο αλλά με παρρησία είμαστε βέβαιοι ότι απηχούν την κοινή γνώμη του Ελληνικού λαού στην πλειοψηφία του. Ο μέγας κίνδυνος που επαπειλεί την πατρίδα μας του αφελληνισμού και του αποχριστιανισμού τα οποία διάφορα κέντρα εγχώρια ή διεθνή επιδιώκουν είναι υπαρκτός.
Η ισλαμοποίηση της χώρας μας που εν ονόματι του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης προωθείται με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων είναι εντός των πυλών . Η Ελλάδα μας ερημώνει από την συνεχιζόμενη και αυξανόμενη υπογεννητικότητα και την μετανάστευση της νέας γενιάς.
Η ανεργία και η φτώχεια εξαθλιώνει τον Ελληνικό λαό και η Κυβέρνηση με τις ανεξέλεγκτες ΜΚΟ επιχαίρουν για τις επιδόσεις τους στο μεταναστευτικό –προσφυγικό και την αποθήκευση ψυχών στον Ελλαδικό χώρο.
Δυστυχώς ξεχνά η πολιτική ηγεσία ότι ψηφίστηκε και εκλέχθηκε από τον Ελληνικό λαό και αυτόν πρέπει να υπηρετεί και σε αυτόν πρέπει πρώτα να επιδεικνύει αλληλεγγύη και ανθρωπισμό.
Οι πρόγονοι μας αγωνίσθηκαν και έχυσαν το αίμα τους το 1821 και το 1940 για να έχουμε μια πατρίδα ελεύθερη και δυνατή και ένα λαό αξιοπρεπή και υπερήφανο.

Μακαριώτατε
Είμαστε βέβαιοι ότι ο Λόγος σας σοβαρός, περιεκτικός και Χριστιανικός θα συνεχίσει να ακούγεται για να καλεί σε αφύπνιση το λαό και την Πολιτική Ηγεσία.
Η Ελληνική οικογένεια που ιδιαίτερα χειμάζεται και υποφέρει τα τελευταία χρόνια ελπίζει σε μία Εκκλησία ζώσα και ισχυρή που ήταν είναι και θα είναι ηθικός αλλά και ουσιαστικός συμπαραστάτης στα προβλήματά της.
                                                  Με ειλικρινή σεβασμό
                                                         
        Για το Δ.Σ.
                             
                              Ο πρόεδρος                              Ο γραμματέας

                       Νικόλαος Σανιδάς                    Παναγιώτης Περγαντάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια: