Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δράσεις Δικτύωσης και Προβολής της Έξυπνης Επιχειρηματικότητας από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειμάρα

Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού                                  Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας συμμετείχε ως ομιλητής και επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση που οργάνωσε η θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας, προς τιμήν του Ισραηλινού καθηγητή Prof. Uzi De Haan.



Στην ομιλία του παρουσίασε τις πολιτικές της Περιφέρειάς Στερεάς Ελλάδας για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, καθώς και την περιφερειακή στρατηγική για την Έρευνα και τη Καινοτομία στους Πρέσβεις της Ολλανδίας Mr. Caspar Veldkamp και του Ισραήλ Mrs. Irit Ben Abba, στον CEO του Enterprise Greece, κ Βελισσάριο Δότση, αλλά και σε πολλούς startup επιχειρηματίες.

“Σήμερα, μας δόθηκε η δυνατότητα να παρουσιάσουμε το αποτύπωμα των Δράσεων της Περιφέρειας μας σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός δικτύωσης με Ολλανδούς και Ισραηλινούς ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καινοτομεί και υποστηρίζει έμπρακτα την έξυπνη επιχειρηματικότητα, προκείμενου να παραμείνει ανταγωνιστική σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.”, δήλωσε ο Αντιπεριφέρειάρχης, κ. Χειμάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: