Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Στις 4 Δεκεμβρίου ο 5ος αγώνας ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα»

       Η Οργανωτική επιτροπή του 5ου αγώνα ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα» σας ενημερώνει για το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα  την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016.
           Η αναχώρηση των λεωφορείων από την Αθήνα με προορισμό τους Δελφούς θα πραγματοποιηθεί στις 4/12/2016 στις 5:45 π.μ. με σημείο αναχώρησης το Σύνταγμα (παρκινγκ Φιλελλήνων). Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διαδοχικές στάσεις επιβίβασης των αθλητών στο Νοσοκομείο Υγεία και στη Γέφυρα της Βαρυμπόμπης.
        Το αντίτιμο του εισιτηρίου για τους αθλητές του αγώνα αλλά και για τα μέλη της οικογένειας τους που ενδεχομένως θα θέλουν να μετακινηθούν μαζί τους ορίζεται στα 8 ευρώ το άτομο σύνολο. Ανατρέχοντας στην ιστοσελίδα του αγώνα (http://www.deucalionrace.gr)  θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής στον αγώνα αλλά και για τον τρόπο πληρωμής του αντιτίμου της συμμετοχής και της μετακίνησης.
     Με την επιβίβαση του συνόλου των αθλητών στα λεωφορεία ξεκινάει το ταξίδι με προορισμό τους Δελφούς.
       Υπάρχει βεβαίως και η δυνατότητα μετακίνησης με λεωφορείο από το προηγούμενο βράδυ και διανυκτέρευσης σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, όπου η τιμή διαμορφώνεται στα 45 €/ άτομο για διαμονή σε δίκλινα δωμάτια, 50 € / άτομο για μονόκλινα δωμάτια και περιλαμβάνει: Μετακίνηση από Αθήνα στους Δελφούς στις 3/12 με αναχώρηση στις 16:00 από το Σύνταγμα (Πάρκο Φιλελλήνων) και επιστροφή στις 4/12, καθώς και διαμονή σε ξενοδοχείο στους Δελφούς με πρωινό. 
       Να σας πληροφορήσουμε ακόμη ότι τόσο η  εκκίνηση όσο και ο τερματισμός του αγώνα  θα λάβουν χώρα στην είσοδο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών. Η εκκίνηση της διαδρομής των 25χιλ. θα πραγματοποιηθεί στις 9:00π.μ. (με χρονικό όριο. 1 ώρα και 20 λεπτά στα 5χιλ) και στη συνέχεια, στις 09:30π.μ., θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση της διαδρομής των 10χιλ. (χωρίς χρονικό όριο).
       Διευκρινίζουμε ότι στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών, θα λειτουργεί και η γραμματεία του αγώνα από τις 7:30π.μ. – 9:30π.μ για παραλαβή αριθμών συμμετοχής και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστεί κάποιος αθλητής.
      Μετά τον τερματισμό των αθλητών και για τις δυο κατηγορίες διαδρομής, θα πραγματοποιηθεί  Pasta Party στο ξενοδοχείο Ηνίοχος. Οι απονομές των μεταλλείων θα γίνουν στις 15:00 στο προαύλιο χώρο του Μουσείου για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έχουν τερματίσει.
      Στις 17:00μ.μ., οι αθλητές θα πρέπει να επιβιβαστούν στα λεωφορεία για την επιστροφή τους στην Αθήνα.
     Στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσουν νέα δελτία τύπου και ανακοινώσεις με αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής, το τρόπο παραλαβής των αριθμών συμμετοχής, τη τεχνική παρουσίαση του αγώνα, την ακριβή ώρα διέλευσης των λεωφορείων από κάθε στάση κλπ.
     Ραντεβού στους Δελφούς τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, για μια όμορφη και ασφαλή διαδρομή αγώνα ορεινού δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα».
    
Η Οργανωτική Επιτροπή:
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΩΝ-ΟΡΕΙΒΑΤΩΝ  ΙΤΕΑΣ-ΚΙΡΡΑΣ


Για πληροφορίες:
Γιάννης Παπαθανασίου
Τηλ.: 2265083101 – 6944396196
                                                                                                                                                   Μαρίνα Χασιώτη  Τηλ: 6939209980


Δεν υπάρχουν σχόλια: