Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Περίπατο στα αρχαία βήματα των Μινυών διοργανώνει η ιστοσελίδα asopichos.gr την Κυριακή 20 Νοεμβρίου


To logo της πρωτοβουλίας που σχεδίασε η κα Θεανώ Χαλιώτη 
Περίπατο στα αρχαία βήματα των προγόνων Μινυών διοργανώνει η ιστοσελίδα asopichos.gr την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Η συγκέντρωση και το ξεκίνημα θα γίνει στις 10:30 από το Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού. Η διαδρομή κατευθύνεται προς τον λόφο της “Δραγατσούλας” και στη συνέχεια μέσα από τα αρχαία μονοπάτια, δίπλα από τα Κυκλώπεια Τείχη θα ανηφορήσει και θα φτάσει στην Ακρόπολη, το κάστρο του Ορχομενού. Η αρχή θα γίνει λοιπόν στις 20 Νοεμβρίου με τον «1ο περίπατο» κάτω από την γενική ονομασία «στα χνάρια των Μινυών» που διοργανώνει η ιστοσελίδα asopichos.gr (αρχαίος Ορχομένιος Ολυμπιονίκης). Οι περίπατοι αυτοί αποσκοπούν στη γνωριμία με τον τόπο μας, στη δημιουργία ομάδας περιπάτων asopichos.gr που στη συνέχεια θα οργανωθούν και θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας, στην άσκηση και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμπολιτών αλλά και άλλων που θα θελήσουν να γνωρίσουν τον τόπο μας.
Στους περιπάτους θα γίνεται και σχετική ενημέρωση γύρω από την ιστορία, των φυσικών και γεωγραφικών φαινομένων. Ελάχιστες είναι οι απαιτήσεις και η άσκηση είναι ήπιας μορφής. Όμως παρακαλούνται οι φίλοι που θα θελήσουν να συμμετάσχουν αν αντιμετωπίζουν θέματα υγείας να συμβουλευτούν οπωσδήποτε το γιατρό τους ενώ η συμμετοχή τους γίνεται με προσωπική τους ευθύνη. Οπλιστείτε λοιπόν με διάθεση, σηκωθείτε από τον καναπέ, φορέστε το χαμόγελό σας και ελάτε μαζί μας στις 20 Νοεμβρίου να περπατήσουμε «στα χνάρια των Μινυών» και να δούμε τον Ορχομενό, την Κωπαΐδα, τον Παρνασσό, τον Ελικώνα, τον Κιθαιρώνα, το Χλωμό και όπου φτάνει η ματιά μας “από ψηλά”.
Παρακαλούνται οι Σύλλογοι να ενημερώσουν τα μέλη τους ενώ όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΔΩΡΕΑΝ στο email asopichos@gmail.com η με μήνυμα στο facebook https://www.facebook.com/Asopichos-478632272292628/

Δεν υπάρχουν σχόλια: