Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Στη Θεσσαλονίκη χόρεψαν τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού προσκεκλημένοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου

Μια ακόμη εξόρμηση εκτός Ορχομενού, μια ακόμη εμφάνιση που μας βγάζει από τα «σύνορά» μας και διαδίδει πως σ` αυτό τον τόπο,  ο πολιτισμός και η παράδοση έχουν άξιους συνεχιστές.Ο λόγος για την συμμετοχή του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού στην μουσικοχορευτική βραδιά που οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαριλάου στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού παρουσίασε χορούς της Ρούμελης, ενώ με ξεχωριστή χαρά τους πρεσβευτές του τόπου μας προλόγισε ο «δικός» μας κ. Γιώργος Βούλγαρης, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαριλάου και απόγονος της οικογένειας που ίδρυσε στην πόλη μας το Ιδιωτικό Γυμνάσιο Αργυρίου – Βούλγαρη. 















Η έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε το γεγονός πως ανάμεσα στους θεατές που τους χειροκρότησαν βρέθηκαν και Ορχομένιοι που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, όπως ο μουσικοδιδάσκαλος κ. Γιώργος Ζαννιάς, ο καρδιολόγος κ. Βαγγέλης Ρέππας αλλά και ο πρώην Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Γκιζίμης, που επίσης ήταν επισκέπτης στην συμπρωτεύουσα το τριήμερο της εθνικής επετείου. Συγχαρητήρια σ` όλους σας!  Πάντοτε να είστε άξιοι πρεσβευτές του τόπου μας!!!

Πηγή φωτογραφιών: Λαογραφικός Όμιλος Ορχομενού - Βαγγέλης Ρέππας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: